2012. január 1-én életbe lépett módosított állatvédelmi törvény előírja, hogy három évente a helyi önkormányzatoknak ebösszeírást kell végezni! Az ebtulajdonosoknak kötelező az adatszolgáltatás. "A tartás helye szerint illetékes települési, fővárosban a kerületi önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez. "

Feltöltő: kiberov
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Tiszta baromság. Amelyik kutya be van oltva, az az állatorvosnál nyilván van tartva. Aki nem oltat, az bejelenteni sem fog.
Minden lehetőség megvan, hogy az önkormányzatok tudják, mennyi kutya van a területükön. Csak az adatokat használni, egyeztetni kellene és ellenőrizni.
Ehelyett egy tucat más szabályt hoznak, amit szintén nem fognak ellenőrizni.

Aztán meg állatkínzót sem büntetnek ennyi pénzzel, aki kutyát tart, azt igen.
Toby
Takarodjanak az unatkozós sunyi p***ába !

Miután kötelező chipeztetni az ebeket, írjanak egy megkeresést a területileg illetékes állatorvosnak és ő megadja az ebre vonatkozó adatokat, azonban néhány észrevétel szerint a nyilvántartásba vételi kérdőív sokkal többre kíváncsi.
Az a kérdés, mit lepleznek a kérdésekkel ? Házi Kubatov-lista ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.