Egy új rendelettervezet értelmében a jövőben változhat a jogosítványhoz szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgálat életkorra vonatkozó szabálya, kötelezővé tennék az újszülöttkori hallásvizsgálatot, valamint részletesen szabályok olvashatók a háziorvos-választással kapcsolatban, és változik a rendezvények egészségügyi biztosítása is. A kormány honlapján olvasható – tizenhárom rendeletet módosító – új rendeletegyüttes szerint a jogosítványhoz szükséges orvosi igazolás tekintetében változtat a rendelet az életkoron.

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nabaszki...jól nézek ki...ezentúl nem lehet inni vezetés közben? pedig attól gyorsul az ótó...két deci vegyigyümi, és megy mint a szél..na jó, az asszony segít...szól, ha piros...
m.macskosz
@wagabund: Na, de azt, hogy az alkalmasságot/alkalmatlanságot a doki megállapíthassa, nyilván alkoholos állapotban elkövetett vezetéssel kell igazolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.