Eddig szinte kifogástalanul működött a Fidesz kommunikációs rendszere. Ha más nem is. Most meg egyre-másra konfliktusokról hallunk, egyre többen „kibeszélnek”. Az eddig papagájkommandóként megismert társulat össze-vissza hablatyol.

A napokban Illés Zoltán borította ki a bilit, ami akkor is figyelemre méltó, ha ő maga nem az. Azután Kósa Lajos nyilatkozott arról, hogy a letelepedési kötvényeket nem off-shore cégeken keresztül kellene árusítani. A Fidesz persze már másnap cáfolta Kósát, mondván, Kósa eddig nem foglalkozott a témával, azért beszél zöldségeket. Vagyis nyilvánosan oktatták ki eddig hű párttársukat.

Most meg Simicska indított háborút Orbán ellen, felháborodva az öt százalékos reklámadón. Persze Simicska szájából elég bizarul hangzik, amint éppen a demokráciát félti. Eközben a Simicska médiabirodalom vezetői egymás sarkát taposva nyújtják be lemondásukat.

Mi folyik itt mostanában, kérdem. Tényleg az, amit egyre többen remélünk? Hogy az Orbán birodalom darabjaira törik, szakad, hasad?

dr. Sándor Zsuzsa

(A korábban ügyészként majd bíróként dolgozó szakember rendszeresen publikál fontos jogi, politikai, társadalmi kérdésekben. Blogja itt olvasható.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.