Simicska Lajos a médiából tudta meg, hogy a médiabirodalmába tartozó cégek vezetői lemondtak, ez sok mindenről árulkodik – jelentette ki Csintalan Sándor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Lánchídrádió munkatársa szerint Liszkay Gábor és Csemely Péter olyan pszichodrámát adott elő, aminek hatására a többiek is felmondtak, az viszont érthetetlen, hogy lelkiismereti okokra hivatkoztak.

Csintalan közölte, tiszteli és becsüli Simicska Lajost az elmúlt 25 évben végzett tevékenysége alapján. Simicska Lajos nem hülye, egy konzervatív értékrendű ember – közölte az újságíró, hozzátéve, Simicskán és Budai  Györgyön kívül az összes többi ember, aki a rendszerváltás után tűz közelébe jutott, ellopta a pénzt.

Simicska Lajos működő vagyont tett a politika mögé, az pedig egy össznemzeti hazugság, hogy nem kell pénz a politikába. Simicska Lajos egy olyan rendszert épített ki, ami termeli a pénzt – magyarázta Csintalan.

A Lánchídrádió munkatársa elmondta: a reklámadó nyílt támadás a demokrácia ellen, a reklámadó egy plusz adó, különösen egy olyan országban, amelyben a fogyasztóképes közönsége minimális, minden média az állam marketing igényein keresztül van finanszírozva. Ha az állam úgy ítéli meg, arra jön rá, hogy bizonyos szereplőket pozitívan diszkriminál, mondjuk a köztévét, a többiektől elvon, akkor baj van – vélekedett.

Ezt a katyvaszt sokan hozták össze, attól, hogy Orbán Viktornak nincs igaza, attól még az ellenzéknek sincs – jelentette ki Csintalan Sándor, aki szerint a mostani konfliktus kitörése a választások utánra tehető, amikor Orbán Viktor előállt azzal, hogy be kell darálni a médiát, mert ő úgy gondolja, hogy nem kell Index, meg RTL Klub sem; a másik dolog pedig Paks volt. Simicska Lajos azt gondolja, hogy ez rossz projekt politikailag, energetikailag és környezetvédelmi szempontból is – vélekedett.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Vajon mit érezhetnek a fideszes kommentelők most, hogy látják, meztelen a király.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@human: sok mindenkinek nem felel meg ez a maffia.. csak nincs senki aki összefogná ezeket az embereket.
human
@Toby: Az energetikáért felelős államtitkár helyettes Holoda Attila is felmondott, mert az MVM-ben nagyon gyanús ügyletekre figyelt fel és nem volt hajlandó a nevét adni hozzá.
Simicska pedig nem fog teríteni, mert akkor ő is mehet a dutyiba. Bár egy vádalkut megérne a dolog, de Polt Péter főügyész orbánista úrral ez elképzelhetetlen. Simicska majd elszór pár kínos ügyet a fidesz néhány emberéről akik nem tudnak neki visszavágni, mert csak pártkatonák. Orbán sem menti meg őket, mert akkor lebukna.
human
@micfild: A fidesz ereje a milliárdokból szervezett helyi körökből származott. A Szolidaritás mozgalom idején kezdett ilyen kialakulni az ellenzéknél, de aztán elhalt, mert az emberek a saját idejükből, a saját pénzükből finanszírozták az egészet. Persze a fidesznek ott vannak a közpénzek és tudja fizetni az aktivistákat, azok költségeit, terembérleteket stb.
bakegya
@human: jobban kívánom azt látni,amikor nem éreznek semmit,látva azt lépten nyomon,mennyi fájdalmat,nélkülözést generáltak ezzel a szemét,diletns kormányra eröltetett,MAFFIÁBA SZERVEZŐDÖTT ORBÁNNAL A MAGYAR-KÖZTÁSASÁG NYAKÁRA-ÉS MÉG A VILÁG BÉKÉTLENSÉGÉNEK GENERÁLÁSÁRA IS-ILLIBERÓBAN PÁVATNCOLVA.
idézem"GECI-VITÉZKEDŐK"...mI JÖN MÉG!
human
@bakegya: Attól tartok lesz még lejjebb. A történelem ismétli önmagát. Sok magyar pedig nem tanul a történelemből.
bakegya
@human: sajnálom,de ha visszaolvasom 20 évvel korábbi önmagam,akkor mondtam ez a vicctor egy kurva nagy zsivány,de nem csakkk az...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.