Két rendőr életét vesztette egy közúti balesetben Budapesten szombaton kora hajnalban, a történteket a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) vizsgálja.

Nagy Andrea, a KNYF szóvivője szombaton az MTI-nek annyit mondott, hogy a balesetet követően ügyész részvételével tartottak helyszíni szemlét. Részleteket hétfőre ígért.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a főváros XVIII. kerületében, az Üllői úton történt balesetben három autó ütközött, az egyik egy rendőrségi szolgálati gépkocsi volt.

Két rendőr vesztette életét Budapesten

A szolgálati autóban utazó két rendőr olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az egyik gépkocsiból egy embert a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak.

Két rendőr vesztette életét Budapesten
Az ORFK reggel azt közölte honlapján, hogy a XVIII. kerületi rendőrségnél dolgozott a halálos balesetet szenvedett törzsőrmester és őrmester. Temetésükről később intézkednek.

A rendőrség épületeire gyászlobogót tűznek ki – közölték.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az autó utastere szinte nem sérült, vélhetően NEM VOLTAK BEKÖTVE...
gulyasgyula
Az országut a legveszélyesebb üzem , a sors meg kegyetlen .Részvétem az érintetteknek .
vadsanca
@papa.49: Pont erre gondoltam! A kép alapján nagy sebességgel nem mehettek.
Ennek ellenére őszinte részvétem az elhunytak családjának! Ezt a balesetet, ill. tragédiát, a figyelmetlenség okozta.
vadsanca
Még valami. Mekkora lehetett az ütközés, ha még a légzsákok sem nyíltak ki? A taxiban sem. Ennek ellenére a taxi utasa megúszta egy bordatöréssel, ami a biztonsági-öv használatának tudható be. Az első képen az látszik, hogy a taxi valamivel nagyobb sérülést szenvedett mint a rendőrautó. A következő fotón, már leszedett tetővel van a rendőrautó, de a jobb oldalán nem láthatók sérülés nyomai. Akkor, valójában mi is történt? Majd az "okosok" kivizsgálják! Lehet, hogy nem véletlenül van szabadlábon -pozitív alkoholteszt ellenére- a balesetet"okozó" 3. autós?
Fradigege
Ez kemény. Üldöztek valakit? Gondolom nem foglalkoztak a biztonsági öv használatának fontosságával.
vadsanca
Emberek! Ez már mindennek a teteje! Most hallom az M1-híradóban, hogy kb. 100km/h-val ment a rendőrautó megkülönböztető jelzések használata nélkül és vizsgálják, hogy használták-e a biztonsági övet. Mit kell ezen vizsgálni?
A mentősöknek ill. a katasztrófa-védelemnek ez nem tűnt fel? Egyáltalán miért kell ezt titkolni? Rájuk nem vonatkoznak a szabályok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.