Állítja, ő senkit nem kért arra, hogy Orbán és a kormány ellen forduljanak – hangzott el a nol.hu-nak adott interjújában.

Simicska Lajos azt mondja, mindössze annyit szeretett volna, hogy a Magyar Nemzet és a Hír TV is maradjon független. Ő nem szól bele egyik tartalmába sem.

Arra a kérdésre, hogy nem tart-e attól, hogy Orbán bepereli a gecizés miatt, azt feleli, hogy ha így lesz, akkor biztosan elveszti. Politikai akcióra nem készül, de nem hagyja lenyomni magát.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Mivel az ügyészség és a bíróságok is orbán zsebében vannak, feltétlenül vesztene, ebben igaza van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Papuska1
@human: Mérhetetlen naivitás! A kapitalizmusban nem tisztességes, hanem jó, és lehetőleg mindent figyelembe vevő kell! Egyébként szerintem Orbán ezek közül a tisztességesek közé tartozik vastagon. Fontosabb számára a hazája, mint bármi más! Ugyanakkor a politikához és a hatalomhoz kell egy megfelelő gazdasági háttér, és jó partnerek is. Simicska telhetetlenségének megállítása inkább tiszteletre méltó, mint bírálandó. Egyébként a FIDESZ indítói közül Ő volt a legokosabb, ezt mindenki elismeri. Szerintem előbb-utóbb lecsillapszik és beáll a sorba Ő is. Mert ez az ország érdeke! Lehet itt idealizálni a dolgokat, meg hasonlók! Ahogy Orbán kivezette az országot a legnagyobb bajból az zseniális volt, és a gazdaság további fejlesztése is az. Emlékszem, amikor nem látszott fény az alagútból! Most tisztán kimásztunk. Ezt kizárólag Neki köszönhetjük! Pont akkor kezdik kikészíteni, mikor tényleg jönnének az eredmények, és a hozott áldozatok is csökkenthetők lennének! De az emberek vakok!
kukac50
Orbán gatyájában van az igazságszolgáltatás, Simicskának kevés az esélye.
Ha a Médiába tudatja a Néppel Orbán stiklijeit akkor talán kicsi esélye lehet.
Katalina62
@Papuska1: Hogy lehet valaki ennyire bálványimádó? Semmi bajom nincs azzal, ha valaki Orbánhoz húz, szíve joga, de ez a kritikátlan vak hit!!! A vakbuzgó hívő egyik oldalon se veszik észre mennyit ártanak ezzel az esztelen rajongással a bálványuknak is!
Papuska1
@Katalina62: Egyáltalán nem vagyok vak rajongó, látok gondot, problémát is, de látom a célokat és a hátteret is. Számos olyan ember van, aki kapaszkodna Orbán közelébe, áhítva a helyét, de sem esze, sem tisztessége hozzá! Látom, hogy mekkora a mázlink, hogy Orbán ért oda! Látom a másik oldal tehetetlenségét, és azt is, hogy ebben a vad világban, ha valaki nem kemény és erős, pláne, ha nincs koncepciója az halálosan veszélyes. Amennyi pénzt itthon tudtunk tartani az Unióból, azt mind el is lehet veszíteni! És ami nem marad itt, más népet gazdagít, minket meg szegényít. És erre módszere, eszköze Orbánnak van, a többi át sem látja a dolgot. Gyurcsány alatt ebben buktunk milliárdokat! Nem ellopta, elszúrta. Na ettől félek ezek között a külföld imádó zavaros, koncepciótlan bagázsban!
human
@Papuska1: Írod: " Egyébként szerintem Orbán ezek közül a tisztességesek közé tartozik vastagon."
:D Hát itt majdnem leestem a székről a röhögéstől. Nem vagy semmi :))))
Majd felébredsz, csak ne legyen túl későn. Minden jót.
Papuska1
@human: A politikában a tisztesség kicsit bonyolultabb. Ezzel együtt én tényleg úgy látom, hogy az. Hónapok óta várok minimum egy nevet, aki alkalmas, elég erős, képes elvinni a hátán a feladatot, komplexen átlátja a dolgokat, van világos rövid és hosszútávú elképzelése, és áll mögötte tömegbázis. Ez a minimum ahhoz, hogy valaki ma Európában vezető lehessen. Ha ez nincs meg, az általa vezetett ország bánja. Nem az egyének miatt nem működik valami fajta kollektív vezetés, bármit sugalmaz, valójában ezt tudja kezelni Európa, Persze Európán az Uniót értem. Az Unió csúcsszintje nem közösségekkel tárgyal. Nem közösségek között dől el az elosztás végső elve és sorolhatnám. Van-e kis hazánkban a politika látókörében olyan személyiségek, akik erre képesek? Egynek a nevét várnám, hogy valaki ideírja! Lassan megértik néhányan, hogy Európában politizálni, Unióban érdeket képviselni, megharcolni a dolgokért, nem érzelmi kérdés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.