Szerinte a család szent – mondta a nepszava.hu-nak.

Simicska Lajos még tegnap elhagyta az országot, külföldről nyilatkozott szombaton.

Sosem kértem olyat, hogy Orbán családját támadják. Számomra a család szent, a sajátom is és a másoké is, de még csak azt sem kértem, hogy Orbán Viktor személyét kritizálják. Bírálatom a kormányfő politikájára és az őt körbevevő tanácsadókra vonatkozik, nem pedig Orbánra.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feleselek
Nem értem! védelmet a Magyar lakosságnak kellene kapnia ez ellen a harácsoló bagázs ellen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feleselek
Nem értem! védelmet a Magyar lakosságnak kellene kapnia ez ellen a harácsoló bagázs ellen!
Desischado
Én is hagynám futni talicska lajost, ha segítene a bandát eltakarítani! De nem fog.
Vizual
@hetöndöe: Vádalkut ? Pénzügyileg a legtöbbet tette azért a 25 év alatt, hogy minden a FIDESZ fennhatósága alá tartozzon. Média, gazdaság stb. Orbán az ő segédletével maradt szegény ember, amikor a fél ország az övé, a másik felét pedig a Simicska klán nyelte le. Ez az ember mint demokrata tette a legtöbbet a demokrácia leépítésére. Az, hogy összevesztek az Eu-l jövő pénzeken melyek egyre kisebb összegek, és láthatóan még fel sem tudják használni, ill. nem használják fel a mi érdekünkben. Mit kiabálnak már a szakemberek a 3-s Metró veszélyessége miatt. (Majd ha tragédia lesz ráfogják Gyurcsányra.)
még, hogy vádalku ? Ez olyan mintha Mengelével kötnének alkut. 2008-ban az APEH elnökeként eltüntette a FIDESZ és csatolt elemei tartozásait. Az Eu-s pénzekből ő már nyitott keletre. A vállalkozásai egy része, nagy része küföldön van, a tőlünk lenyult közpénzek felhasználásával. Kössünk alkut vele. De előbb mondja el mit tett. Mert egy alku alapja, hogy először magát teszi tisztába. Jobban járunk ha derűsen nézzük, hogy a "kisgömbőc" kipukkad !
Mi meg elgondolkodhatunk, hogy milyen balfaszok vagyunk, hogy ezt is a FIDESZ fogja megtenni, megbuktatni saját magát.
hetöndöe
@Vizual: Vannak érvek pro és kontra,azért azt ne feljetsük el,hogy még mindig jobb futni hagyni egy embert,mint nézni ,ahogy belerokkan az ország egy félkegyelmű ámokfutásába.Az alku részét képezhetné pl. ellopott pénzek visszaadása is.Ha Orbán tovább rombol,akár polgárháborúba is sodorhatja az országot,ugyanis Simicskán kívül még senkinek se volt bátorsága megálljt parancsolni neki az övéi közül.Inkább nem koptatom a billentyűket ,olvasd el Tuareg bejegyzését.

tuaregblog.blogspot.hu
Vizual
@hetöndöe: Igan vannak különböző vélemények. És hogy Orbán vagy Simicska a nagyobb hal azt nehéz eldönteni. A lényeg, hogy ellenérdekű felek. Akárhogy is nézem itt gazdasági bűncselekményről van szó melyben az állam és ezen keresztül mi is ki lettünk fosztva. De nincsenek (még) leszámolások ebben a vonulatban. Amerikában a gyilkosságok miatt lehet az ilyen nagy embereket elkapni. De nálunk egy állítás egy tagadás és az ügyészség, és minden hatalom Orbán kezében van.
Márpedig Simacska bőven elkövette azt amit lehetett és ha jól tudom, bűnszervezet vezetőjével nem lehet alkut kötni. Talán ha mégis engedtünk volna a jobbik követelésének és visszahoztuk volna a halálbüntetést, és mint KInában pár dollárért már bárkit kivégeznek.
Ez a rendszer igy vagy úgy, Simicskával vagy nélküle, de össze fog roppani. És akárhogyan is de bármennyire nem szerette a keletet Azerbajdzsánban és a környező diktatúrákban a Közgép folytat üzleti tevékenységet. úgy, hogy Tuareg véleménye egy a sok közül. És vannak hasonló kaliberi blogirok akik mást mondanak. Attól, hogy most Simicska érzi, hogy légy esett a levesbe és ki kell önteni az egészet, valószínű ettől tért vissza a demokratikus énje. Hiszen évekig még arra sem érdemesített bennünket, hogy egy fényképet küldjön, hogy milyen is ő. Kövér, már tudjuk. DE az alku nem jó. Mindent el kell venni tőle amit a közvagyonból és a FIDESZES törvények szerint is törvényellenesen szerzet meg és osztott szét. Ha két forintja marad egy választásnál már a pénze, újságjai alapján és segédletével most ő szerezheti meg a hatalmat. És ezt nem szabad megengedni. Ez nem egy film. Ez a létünkre megy. El kell tűnnie ennek a társaságnak. Bibóstul, koleszostól és Fideszestől. Polt Péterestől, Pintér Sándorostul és sorolhatnám.
valahogy olyan mélységben ahogy a Német állam a nácizmust tüntette el az életből.
Uff.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.