Tuzson Bencét sikerült megkérdezni egy teljesen más ügyben tartott sajtótájékoztatón.

A Fidesz frakció szóvívője szerint egyes médiaorgánumok belső ügyeibe nem kívánnak beleszólni. Azt is elmondta, hogy senkivel sem szeretnénk háborúzni. Azzal kapcsolatban, hogy terveznek-e jogi lépést Simicska pénteki mondatai okán, azt állítja, eddig nem vetődött fel, hogy bármilyen lépést tegyen a Fidesz-frakció a kijelentések miatt. A stílust pedig nem szeretné minősíteni, mert az mindig azt az embert minősíti, aki éppen mond valamit.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Én meg azt gondolom,hogy Simicska most teljesen elszánt. Az, hogy az esetleges halálát is bekalkulálja a történésekbe, azt jelzi , hogy képes olyat is tenni, amivel az ő neve is bekerül a történelemkönyvekbe, mégpedig pozitív előjellel.Azért nekem felrémlik pár kísérteties hasonlóság avval, ahogy Putyin végzett módszeresen az őt hatalomba segítő/tartó oligarcháival.
Igen, pár százezer szavazót eltaszajt a FideSStől, jó esetben.Az Orbánmaffia jelenlegi szavazói vagy idióták, vagy gazemberek, vagy hívők. A racionális érvek/tények egyik említett csoportban sem képesek jelentős lemorzsolódást okozni.
Orbáné a rendőrség,az ügyészség,a bíróságok ...az állam mint erőszakszerv...vajon Polt Petya majd szalad a morzsák alapján feljelentést tenni, vagy ilyesmi?
Addig kéne Simicskának kiállni az általa begyűjtött terhelő bizonyítékokat, amíg ilyen dühös. Ha lehiggad, eszébe fog jutni, hogy őróla hány év szigorított van összegyűjtve Pintérnél meg Kövérnél.
Vegyük komolyan emberek,a jövőnk a tét.Ott, ahova bérkommentelők is szoktak írni, már tegnap dél óta nyomatják az aktuális propagandát: Simicska balos bérenc, áruló,a jobbos ,nemzeti sajtó minden oldalán már hazaáruló Simi,lesz még zsidó is ,komcsi is gyerek és anyagyilkos ,ISIS terrorista, amit csak a"tollforgató csőcselék" ráken,lesznek feljelentők mint a nyilasok és Rákosi alatt..
Demján pár hónapja mondotta: Ha nem lennénk az Eu-ban már lőnénk egymást!
Elkezdődött!Csak Simicska meg ne álljon! Ha megáll akkor lelövik.
Elő a dossziékkal Lali! ... elő a hangfelvételekkel, média egy része a kezedben még,sajtótájékoztató kell,Nevek, összegek, számlaszámok. Ki mikor kinek mennyit. Miből épült, hogy finanszírozta, ki hagyta jóvá. Szép sorban, beszkennelve, kivetítve.
Ütősebb lenne, mint a legecizés! S ne bizz senkiben. Az életedről van szó , Orbán ezt a gecit már nem felejti s nem kegyelmez ha föltartod a kezedet. Legyen harc! HARCRA FEL LAJOS! Tehát hajrá Lajos! Orbánt viszont szigorúan tilos alábecsülni!! Minél előbb a...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@spu00: Több tévedésed mellett idő hiányában csak ezt korrigálnám:

Írod:
"T.i. Simicska okos ember, ezt O.V is elismerte."

Nem Orbán Viktor, hanem Csintalan Sándor volt az elkövető, nem azt mondta, hogy "okos ember", hanem csak azt, hogy "Simicska nem egy hülye".
index.hu/belfold/2015/02/06/csintalan_simicska_nem_egy_hulye_ember/

8 szavas mondatodból a többi igaz :-)))
F_Viktor
@szandokan: Mert te magad is egy csoda vagy!
lajospapa
Én meg azt gondolom, hogy ilyen elit az melyet sikerült 2/3-nak nevezett választással, önszántunkból, idegen hatalmak segítsége nélkül a fejünk főlé tenni.
verőce21
@Vizual: (01:09) ...ökör lett belőled? :)
Vizual
@verőce21: NO még egyszer nem írom le amit a szomszédban írtam, Neked, Rólad. Olvasd el.! De erős a meggyőződésem, hogy Te elfelejtettél művelődni. Igen, neked dicsőség. Úgy hogy "Tanulj Tinó ...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.