Nem látja veszélyben a rendőrség Simicska Lajos nagyvállalkozó életét, így nem gondoskodik védelméről, tudta meg a Blikk.

Simicska még pénteken mondta a Hír24-nek, hogy nem tartja kizártnak, hogy az életére törnek, miután médiafronton felvállalta a konfliktust Orbán Viktor kormányfővel.

„A rendőrség közérdekű bejelentés alapján nem lát el személyvédelmi feladatokat" – írta a Blikknek az ORFK Kommunikációs Szolgálata arra a kérdésre, hogy kap-e Simicska védelmet a hatóságoktól.

A bejelentést ugyanis Tényi István az V. kerületi Fidesz tagja tette, kérve a hatóságot: rendeljék el az ügy kivizsgálását, szükség esetén gondoskodjanak személyi védelemről. Tényi azzal indokolta lépését, hogy a rendőrségi törvény szerint a rendőrség védelmet nyújt az életet, a testi épséget fenyegető tevékenységgel szemben – olvasható a Blikkben.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
A magyar rendőrség védelme nem életbiztosítás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@m.macskosz: Miért nem ? Az ország lenyúlásáról van szó. Egyeduralomról. Ne legyél naiv. A rendszerváltás óta sok ember ment el mert rosszkor volt rossz helyen. Nehogy azt hidd, hogy csak a kommunizmus sajátossága a jégcsákány. És nem attól függ, hogy hiszed vagy sem. Ennyire naivak nem lehetünk.
Desischado
Ha a hatalomról van szó, akkor bármire képes a csuti rém! lajos, nem árt vigyázni! Bár szerintem sincs gond, mert úgy sem fog énekelni, mert akkor ő is bukna! Reménységünk csak akkor lehetne, ha megúszhatná, és a vagyont is megtarthatná! Akkor talán borítana. De így?
Január
Semmi gond. Meg van a vagyon mind a két oldalon. A megszerzésében Ők egymást segítették.
A szó elszáll, csak az írás marad meg.
Két hét múlva senki sem fog emlékezni semmire... Lesz más téma...
mate03
@nezelodo: Simicskának jobb a testőrsége .mint a TEK!
nezelodo
"mate03
@nezelodo: Simicskának jobb a testőrsége .mint a TEK!"

Gondolom, a megállapításoddal nem azt akartad sugallni, hogy nehéz a TEK-et felülmúlni?!
kukac50
Orbánnak sem kellene védelem ha becsületes lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.