Nemcsak Trócsányi László, igazságügyi miniszter ügyvédi irodájával van szerződésben az NFM, hanem Tuzson Bence Fideszes szóvivő egykori cégével is – derül ki az RTL Klub híradójából.

Trócsányi – bár jelenleg szünetelteti ügyvédi tevékenységét – továbbra is résztulajdonosa a cégnek. Az RTL Klub hiába szerette volna megtudni, mennyit kap a cég, az NFM szerint adatigényésük nem közérdekből történt, így nem voltak hajlandóak ezt elárulni. A kérdésre az LMP-s Széll Bernadett sem kapott választ, ami a politikus szerint elfogadhatatlan.

Tuzson cégének is korábban több szerződése volt az NFM-mel. Bár a férfi 2014-ben kilépett az ügyvédi irdodából, vagyonnyilatkozata szerint tulajdonosa két másik cégnek, melyek ugyanarra a címre vannak bejelentve, mint az említett ügyvédi iroda.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha egyszer eljön az elszámoltatás ideje,
mást nem fog építeni az a kormány csak börtönt ennek a mutyibandának !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@nyanya001: a stadionokat kell átminősíteni börtönné, van ott elég üres szék, talán elég lesz nekik.
nyanya001
@lampa laz: Igaz, a prominens személyeknek fűtött pázsit is van !
Desischado
Mi a manó! Vajon miért is nem lep meg ez a dolog? Mutyisztánban vagyunk, agy nem? Engem is érdekelne, börtön mikor lesz már nekik?
mate03
@Desischado: Nem kell börtön! Sokba kerül,sőt még etetni is kellene őket! Ott van Recsk meg Kistarcsa! Az út építéshez sok kő kell! Majd ők kibányásszák! A megmaradt barakkok ,meg nekik érdem szerinti, luxus lakosztály lenne!
Bercifiu
Kell a suska az uj választáshoz, mivel már Simicska nem ad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.