Facebook-oldalán buzdított ölésre a jobbikos Kötél János. Ma nyert Mezőtúron: a szavazatok 55%-ával jutott be a városi képviselői testületbe. A választáson történő részvétel alacsony volt: 25%-os.

Kötél János korábban Facebook-oldalán buzdított a romák meggyilkolására több alkalommal is – derül ki az RTL Klub híradójából. A csatorna megkereste a politikust, de ő nem kívánt nyilatkozni, amit egyébként a Jobbik meg is tiltott neki.

A Jobbik szóvivője, Mirkóczki Ádám szerint Kötél vállalhatatlan kijelentéseket tett, de hogy mi lesz a sorsa, azt még nem tudni. Minden esetre Mirkóczki azt mondta, hogy ezért nem fog senkitől sem dicséretet kapni a párton belül.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Linna
Hát nagyon is megértem!!! Feltételezem, ő is olyan környezetben él, aho lsűrűn "élvezi" az ebből fakadó dolgokat, gondokat!
Én költöztem, más vidékre, itt sokkal jobban tudom tolerálni őket, mert nincs velük kapcsolatom. De aki nem hiszi a tapasztalatok alapján kialakított véleményt, az költözzön a közelükbe!!!
Ettől eltekintve én is erősnek tartom a képviselő kinyilatkoztatását, de a Fidesz már úgy lesüllyedt, hogy még magát az ördögöt is előbb választanák meg sokan, mint egy Fideszest!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Sztojka Krisztina: Aki meg nem tud írni,az ne írjon.
Igenis van tisztességes cigány.Csak olyan mint a Colombo felesége.Még senki sem látta.
mate03
@Desischado: Látom te is érzed a bajt!Ezzel a cigányozással vidéken ,főleg kis falvakban,a Jobbik óriási teret nyer!De nem hinném hogy a többség, az orosz pártisága miatt,komolyan venné!Remélem hogy a Magyarok többsége ,józan tud maradni!
Desischado
@mate03: Én is ebben reménykedem, de a tények azt mutatják, hogy nagyon jól állnak sajnos! ez csak a nyomorúságnak köszönhető! Ha nem lenne szegénység, ezek a radikalista pártok eltűnnének!
horvathkatkaa
Persze, nagyon jó megoldás "öljük meg a cigányokat", nektek nincs szívetek?!
Igen,vannak unintelligens,semmirekellő,koszos stb. cigányok,de attól függetlenül igenis vannak kivételek ezalól,ha nem hiszed,járj utána! Sok buta rasszista ember,akinek a cigány gyermekek életben hagyása nem kérdés, szerintem ők bújjanak el!
És igen, egy 17 éves CIGÁNY vagyok!!!
mariaberta
Kinek-kinek vérmérséklete, politikai beállítottsága, rasszizmusa, vagy bármi határozza meg véleményét az üggyel kapcsolatban kíváncsi vagyok a végeredményre.
Ennek példájára javasolnám, a Fidesz kötelezze Zsiga Marcelkát, hogy legalább egy, azaz egy hónapig 47.000 ft ból éljen meg.
Kíváncsi lennék, milyen eredményre jutna. És továbbra is fenntartaná-e véleményét, mit olyan határozottan állított. Persze még így is jobban járna, hiszen fiatal révén, megmenekülne azoktól a kiadásoktól, amelyek az időseket, -egészségi állapotuk miatt- terheli.
JAJMÁR
A rasszizmus terjedéséért a gyenge rendőrség is hibás. Persze, hogy nem minden cigány bűnöző, és nem minden bűnöző cigány, de a bűnözés, az erőszakos magatartás terjed, és a rendőrség enyhén szólva nem elég hatékony.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.