Egy oroszlányi általános iskolás diák egy hónapon át hordott a gyomrában egy iskolai sorverseny közben véletlenül lenyelt ötvenforintost, az iskola nem firtatná az ügyet, de a szülők perelnek.

Egy oroszlányi általános iskolában sorversenyt rendeztek, a tízéves gyerekek feladata az volt, hogy állukat feltartva azon tartsanak meg egy ötvenforintost, és vele egyensúlyozva menjenek el egy bólyáig, majd visszafordulva a csapattársakig – írja a Blikk.

A lap szerint egy tízéves fiú, M. Dániel véletlenül lenyelte az ötvenest, igaz, a sorversenyt felügyelő tanár szólt, hogy a feladat közben be kell csukniuk a szájukat. A fiúnak így is szerencséje volt, mert nem a légutak, hanem a nyelőcsöve felé ment a pénzérme, így a gyomrában kötött ki, a hasfalához tapadt, ezért egy hónap után távolították al endoszkópos beavatkozással.

A szülőket felháborítónak tartják, hogy az esetről készült jegyzőkönyv szerint az alsós diákot tette felelőssé az iskola, a tanár csak szóbeli feddést kapott. A fiú apja ügyvédhez fordult, aki a szülők nevében feljelentést tesz.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Egy hónapig ? Akkor mire kijött már csak 45 forintot ért !
csa-csa
talán nem mert senkinek szólni a gyerek? miért nem? már ha ez igaz persze.
szörnyű!
kamazuka
Kiccsákónak le kellett nyelnie az újjnyi vastag csövet.
Brahinak lehet hogy jó volt,de ha nem altatták el a beavatkozáshoz,lehet,hogy megkönnyezte!
Az ötvenforintoson egy rendőr található.
Nem, nekeressétek,segítek.A sólyom alatt a tuskó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.