Orbán Viktor tanácsadója az Orbán-Simicska vitában - ki nem találnák - a Simicska Lajossal szembeni pozíciót vette fel, és blogbejegyzést is írt róla. Szerinte Simicska áll a kormányellenes támadások mögött, bár a bizonyításra nem sok időt fecsérelt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@világlátó: Írod:
"Még hogy ez tanít valamelyik egyetemen? Ugyan mi annak a tantárgynak a neve?"

Én is szégyenlem, de G. Fodor az ELTE Állam és Jogtudományi Kar Politikatudományi Intézetének docense.

Érdemes mindenkinek megnézni az ATV tegnapi Csatt műsorában mit alakított a Simicska témában:
www.atv.hu/videok/video-20150210-csatt-1-resz-2015-02-09
www.atv.hu/videok/video-20150210-csatt-2-resz-2015-02-09
panellproli
Pont olyan erőszakos, mindenkit,aki nem az ő véleményén van eltiporni vágyó kis nyikhaj ,mint akit tömjénez. Szerintem mindkettőnek a kisebbségi komplexusa áll áll a viselkedése hátterében
világlátó
@F_Viktor: Köszönöm. Megnéztem, jegyzeteltem. Nem minősítem. Lehet hogy a lényeg a politikai haszon.Ha egy központi vezérelvű, egységes média ontja a kormány üzenetét, pontosan oda jutunk mint ahol ma Észak Korea van. Az illiberális rémálom nem más mint az erő politikája a gazdasági életben, a társadalmi életben a fejüket felütő üzletemberek, társadalom tudósokkal szemben.
Az én kérdésem továbbra is az, mit akar elérni ezzel az erővel? hová akarja tenni Magyarországot, melyik polcra? Ami még ettől is fontosabb, most hogy már nem drótkerítés veszi körül az országot, miként tartja vissza az ország szabadságra, pluralizmusra, az élet színességére, a gondolatok szabad szárnyalására vágyó magyar fiatalokat és képzett középkoruakat?A politika a pillanatok kormányzásából áll - mondja ez a poitikai logikát mindenen felül értékelő. Orbán Viktor eszerint így, ilyen tanácsok szerint lép és dönt? Vagy ez a mitugrász értette meg Orbán Viktor ugrabugráját és ő viszi ki a köztudatba ezt, mint a pillanatok kormányzása nagyszerűségét, hiszen a fidesz háromszor is győzött, tehát ez a bizonyíték a politika helyességére?
Akár hogy is. Ez az Orbáni ámokfutás, ami értetlenséget vált ki a világban, Európában, Itthon Magyarországon - biztos bukásra van ítélve. Lehet még ezt matyó hímzéssel díszíteni egy darabig, lehet megerőszakolni a médiát, kézből etetni a kormány hűséges lakájait, lehet még visszaélni az ország népének ösztönös tiszteletével vezetőik iránt, lehet még visszaélni a hittel és a reménnyel, lehet elnyomni az ellenfeleket, felrugni gyermekkori barátságokat, , lehet találni abszolut lojális végrehajtókat, DE AZ ÉLET ÍGY NEM ÉLET Magyarországon. Van egy rossz hírem az ámokfutók számára. Csúnya végük lesz hamarosan. Ez a végkifejlet akkor is megállíthatatlan, ha most éppen a még legalkalmasabbak is behúzott farokkal oldalognak el a hatalom közeléből.
Bercifiu
@lajospapa: Igazad van. Az egész balhé mögött Gyurcsán áll, sőtt még az időjárásért is Ő a felelős. G. Fodor biztos be is perli emiatt.
bretagne
Egy politikai elemző ne legyen elfogult. Ő soha nem lesz az. Undorító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.