Orbán Viktor jó barátjának takarékbetétjéről még így is eltűnt 80 millió forint. Aggodalomra azért semmi ok! Február elején került fel Felcsút honlapjára Mészáros ‘self-made man’ Lőrinc polgármester legfrissebb vagyonnyilatkozata. Sok változás ebből nem derül ki, Orbán Viktor közeli ismerőse még mindig igen jól teljesít, ez itt például az osztalék, amit tavaly kivett a Mészáros & Mészáros nevű építőcégéből. És amit akkor véletlenül elfelejtett bevallani, de év végén aztán élőszóban javított. Ebből a megélhetését fedezte és ingatlanokat vásárolt belőle, ezért év végére rendesen elapadt az összeg.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Abban, hogy eljutottam idáig, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse, és Orbán Viktor személye, de én soha nem privatizáltam, nem nyúltam le semmit, mindent a munkámmal és az eszemmel szereztem meg.”- Igen nem nyúltál semmihez csak a barátod a nevedre íratta. Eszed??? neked ??? Ha lenne egy deka a haveroddal együtt akkor elásnátok magatok qrva mélyen.
volvós
„Abban, hogy eljutottam idáig, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse, és Orbán Viktor személye, de én soha nem privatizáltam, nem nyúltam le semmit, mindent a munkámmal és az eszemmel szereztem meg.”

Na lörincke ez az amit soha nem fogunk elhinni !!!
A te eszeddel pénzt " szerezni " az lenne maga a csoda !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.