A stílusról jobb, ha nem is beszélünk. A múlt hét végén minden Simicska nyilatkozatra ki kellett volna tenni a 18-as karikát. A magyar médiában egyszerűen elképesztő ordenáré módon nyilatkozó Simicska persze jócskán megnövelte az eladott lapszámokat, a televíziós nézettséget. Hiába, vevők vagyunk a szenzációra. Minél mocskosabb, annál inkább.

De itt a média-szakadék mélyén leginkább attól rémültem halálra, amikor Simicska a demokrácia védelmezőjeként lépett fel. Hová jutottunk? A Közgépes, a médiamágnás, a hosszú bite-ok éjszakájáról elhíresült volt APEH elnök, Orbán pénztárnoka és eddigi kegyeltje szónokol itt nekem a demokráciáról? Arról, hogy ő eddig nem vette észre, hogy Orbán újabb diktatúrát épít fel? Mégis múlt péntekig ki a fene volt ennek a diktatúrának a gazdasági szakembere, a pénzügyi zsenije?

És miközben Simicska a maga decens stílusában szónokol, alig hallani a baloldal hangját. Megnémultak a döbbenettől? Mert még ilyet nem láttak? Vagy, mert tényleg már nincsenek is. Netán arra várnak, hogy majd a jó Simicska buktatja meg helyettük a Fideszt? Szép kilátások.

dr. Sándor Zsuzsa

(A korábban ügyészként majd bíróként dolgozó szakember rendszeresen publikál fontos jogi, politikai, társadalmi kérdésekben. Blogja itt olvasható.)

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@coni: A legutóbbi választáskor arra tippeltem, hogy az ellenzék azért nem elég élénk, mert hagyja, hadd dőljön dugába a fidesz. Tévedtem: nincs is ellenzék. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Aki Én: (21:12) Rendes Tőled a 98%, én nem akartam túlzásba esni.

"...mer ez a tendencia, egyre fogytok" - Ez inkább rátok vonatkozik. Kell neki 20-30 év, de lassan és biztosan majd kihaltok, vagy igazodtok.
verőce21
@JAJMÁR: (20:31) Rosszul olvastad, nem "5 soronként", hanem Őt soronként! :)
Aki Én
@verőce21: ma, 07:45
Na egy újabb jó példa a figyelmetlenségedre. Ez is jól mutatja, hogyan mész el a részletek mellett. Nem én beszéltem 98%-ról, ezt is kevered. Most már végképp észre kéne vegyed, hogy az ilyen figyelmetlen, ostoba közhelyeket felsoroló embereknek még a fidesz sem örül. Veled azonosítják őket, ezt biztosan nem veszik jó néven. Na nem mintha kilógnál a sorból.
És már megint mi az, hogy ,,rátok", meg ,,kihaltok"? Kik? Az a túlnyomó többség, aki nem fideszes? Te még tényleg ott tartasz, hogy aki nem fideszes az libsi, komcsi? Te tényleg ennyire egysíkú, ostoba ember vagy? Te tényleg még saját magadat is becsapod? Már mondtam, ha ez így lenne, akkor nekik lenne valós kétharmaduk. Hú bakker, most nagyon összezavartalak, mi? Nem libsi és szidja a kormányt? Húúú, akkor ez egy UFO... Már meggyőztél ostoba, érvtelen, érzelmi elkötelezettségedről, meddig akarod még égetni magad?
verőce21
@Aki Én: (15:32) Aki ennyire bizonygatja felsőbbrendűségét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.