A Pestisrácok.hu információi szerint felmondott a Hír TV-nél Kovács Andrea, a csatorna egyik legismertebb műsorvezetője, mégpedig azért, mert számára vállalhatlan a múlt pénteki fordulat a Simicska-birodalomban.

A portál szerint a csatorna ismert műsorvezetői közül többen is benyújtották már a felmondásukat, vagy legalábbis fontolgatják. Az Index forrásai ezt megerősítették, úgy tudjuk, hogy Szabó Anett és Csermely Péter is felmondott.

A Pestisrácok.hu szerint ezzel elég nehéz helyzetbe fognak kerülni, mert a szerződésük miatt fél évig, néhányan pedig 18 hónapig nem vállalhatnak máshol munkát.

A hírek szerint Simicska Lajos, a Magyar Nemzet és a Hír TV tulajdonosa egy olyan 180 fokos fordulatot követelt meg a menedzsmenttől, amit már ők nem éreztek vállalhatónak.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Papuska1: Nem! Tévedhetek, de az nem nekem kell, hogy feltűnjön. Csak akkor vitatkozom, ha biztos vagyok a dolgomban. A helyzet az, hogy egy igaz fidesz hívőt kijózanítani nem lehet, de mégiscsak jólesik néha megmondani neki, hogy nagy gáz van. Ez olyan gőz kieresztésféle. NA de basszus, most komolyan. Úgy nézek ki, mint aki ezt a kétharmados beteg dumát megeszi? Valamit rosszul csinálok, ha még ez sem ment át. Na kezdjük nulláról, habár ilyenkor egy kicsit Csernusnak érzem magam. Szeretek a többséghez tartozni, mint ahogy most is a fideszt látni sem akaró többséghez tartozom. A fidesznek sosem volt kétharmada. A fidesz kevesebb szavazatot kapott 2014-ben, mint 2006-ban amikor el bukta a választást. Eddig megvan? A fidesz kevesebb szavazattal nyert ,,kétharmadot", mint amennyivel korábban megbukott. A fideszt az ország 27%-a akarta. 73% valami mást akart. Nem a baloldalt, de ez most mindegy. Hogy mit, az az ügy szempontjából mindegy, de NEM a fideszt. A legtöbben senkit ezek közül, akik pedig mást, mert szavaztak egyáltalán, azok összesen is többen szavaztak a fidesz ellen. Ez a világon sehol nem lenne kétharmad. 27% mitől kétharmad? Csakis a választási törvénytől, és az egyéb kiderült csalásoktól. Ez így gyakorlatilag illegitim, de mivel az ellenzék egy balfasz, belementek ebbe. Utólag meg már mindegy. Tehát a fidesz 73% ellenére kétharmadot kiabál, pedig csak 27% jogosította fel. Persze azok sem arra amit tesznek. Ha neked ez valóban tetszik, akkor az kimeríti a hazaárulás fogalmát.
Papuska1
Egy másik kérdésnél már kifejtettem a véleményem. Ez egy nagyon nyakatekert logika! A demokráciákban csak azok számolhatók, akik ki is fejtették a véleményüket. Ráadásul, mint jeleztem a közvélemény kutatók (akiknek nem igazán mérvadó a véleménye) ki is mutatták, hogy a nem szavazók között is jelentős az előnye a FIDESZ-nek. Gondolja át! Amit maga (te) csinál, csinálsz önámítás, és ez az önámítás konzerválja a baloldal bukását. Nekem, ha valami nem sikerül, átgondolom, mit csináltam rosszul, a baloldal számba akarja venni, hogy miért hülyék, alkalmatlanok, rosszak azok az emberek, akik nem azt gondolják, mint Ő. A baloldalnak nem számokkal kellene bűvészkednie, hanem átgondolnia, hogy elvrendszerén belül mit kellene változtatnia. Mit nem hisznek el neki az emberek. Egy rétegmédium rétegvéleményeit olvasva te meg lehetsz győződve, hogy óriási többséggel igazad van, hisz itt, csak én mondok ellent neked, nektek! Ez nem tűnik fel, és én is hamar megunom. Ez a nagy önbecsapás. Az emberek 90%-a nem fórumozik! Az emberek kis hányada fórumozik. Ráadásul senkit nem gondolkodtat el az én "hülyeségem" mindenki biztos benne, hogy igaza van abban, amibe belebukott a választásnál. Senki nem a saját hibáját, tévedését keresi. Miért? Biztos, hogy csak Nektek van igazatok? Az emberek 1/5-e állt mellétek, többsége azért, mert nem volt más! Na ezen is elgondolkodhattok!
Aki Én
Másik hozzászólásban kifejtettem a véleményem. Csak pár mondatban. Először is nagy hiba a fideszt minden alkalommal a baloldallal párhuzamban említeni. A fidesz a baloldaltól függetlenül olyan amilyen. Mi az, hogy ,,nektek", meg ,,mellétek"?Felejtsük már el végre, hogy aki kritizálja a fideszt, az balos meg libsi. NEM IGAZ! Már mondtam, ha ez igaz lenne, akkor most valós balos kétharmad lenne. A fidesz minden szempontból túl van lihegve. Jobboldaliként pláne. Nem más, mint egy hazug, korrupt társaság az emberek megtévesztésére szakosodva. Nem szeretnék a baloldallal azonosulni, nem szeretném kitalálni, hogy miért ilyen balfaszok. Nem érdekelnek, nullák. De ettől még nem leszek fideszes. Biztos naiv vagyok, de várom az ,,igazit". Arról az étlapról sem rendelek, amin csak gusztustalan kaják vannak. A lényeg, hogy az emberek többsége abszolút informálatlan, egy nagy része pedig keményen félreinformált és tudatosan megtévesztett. Meg kell nézni egy M1 híradót. Ja és utoljára: A fidesz mellé az emberek 1/4-e állt. A többi csak találgatás, mindenkinek kedve és hite szerint.
bretagne
@Kovács Gábor: Én is úgy hívtam, hogy a szájzáras.
bretagne
Semmi kivetni valót nem találok abban, ha valaki munkahelyet vált, miután lecserélődtek a dolgok. Én is mentem már úgy el egy munkahelyről, amikor új főszerkesztő jött. Nincs ebben semmi.
Bugajakab
Nem is tudtam, hogy ennek a nőnek van neve. Én csak az eltorzult, (dagadó nyaki erek, stb) arcára emlékszem, mikor néha átkapcsoltam. Nekem nem fog hiányozni, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.