A szegénységbe nem szabad beletörődni, a kormányzati politika középpontjában ezért az aktivizálás, a munkahelyteremtés áll – mondta az emberi erőforrások minisztere egy keddi budapesti konferencián.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A kormány legembertelenebb intézkedése volt a szociális ellátórendszerből való kivonulás.
A szegénység újraosztása, a létválság radikális felerősödése lesz a következménye annak, hogy a számos helyen súlyos pénzügyi nehézséggel küzdő önkormányzatokra hárítják ezt az állami feladatot.
Természetesen a baloldali önkormányzatok lehetőségükig mindent megtesznek majd.
Azonban a valódi megoldás, hogy visszakerüljön ez a feladat oda, ahová való: az államhoz.
A döntés embertelen és helyi feszültségeket kíván szítani vele a kormány, miközben a tettes maga a Fidesz és a kabinet - amely nem felemelkedést, biztonságot kínál leszakadó polgártársainknak, hanem tartósítja vagy fokozza nehézségeiket.
A valódi megoldásig - a kormányváltás után megvalósítandó baloldali, jóléti politikáig - mindez rettenetes bajokat fog okozni.
papa.49
Az ,,ájtatos esztergányoló,, megint hazudik, -hogy nem szakad rá a mennyezet,- igaz szó el nem hagyja a páter száját, miközben vigyorogva magyaráz, Ferge Zsuzsa három mondattal helyretette a hazugságokat...
Én inkább hiszek Ferge Zsuzsának, mint ennek a hamis papnak...
1magyar
Az állam még kapitalizmusban sem vonulhat ki a szociális ellátórendszerből. Mit képzelnek, kiknek a vezetőik? A szociális segélyekre bárki, bármikor szorulhat - még ők is.
Senara
Nem törődhetünk bele a szegénységbe... miért esztergályos Hilton látogató csuhás van olyan ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.