Ki viszi át a szerelmet? című jegyzetében Tóta W. Árpád arra keresi a választ, hogy mi az értelme, mi a háttere a Simicska médiabirodalom lerombolásának? Tóta szerint az, hogy Orbán már nem is számol azzal, hogy megbukhat.

Vegyünk egy rendszeresen bekövetkező esetet: Orbán Viktor kiáll a térre, és nagyokat mond a magyarok érdekeiről és azok ellenségeiről. Ezt eddig teljes terjedelmében közvetítette a Hír TV, még helyre kis főcímet is csináltak hozzá, hogy egyértelmű legyen, kinek a seggéből fúj a nóta jó ebédhez. Ezután vajon hol láthatják a vidéki drukkerek az újabb történelmi beszédet?

Az Echo TV-n? Szaniszló Ferenc hibbantságai és Bogár László tündérmeséi között? Az azért nem túl illusztris felület. És mindezt Széles „Paranormális” Gáborra támaszkodva? Sokkal kevesebb nézőnek? Nem, ennek a manővernek nincs értelme.

Ja hogy a köztévén menne a főméltóságú szájaskodás. Kétségtelen, erre megvan a lehetőség. Az utóbbi időkben már a Hír TV szervilitása is relatívvá vált, ahogy a közmédiát ellepték azok, akiknek megnevezését a rettentő szavak tudója, Lajos vállalta fel.

Megcsinálnak azok bármit, ha az a kérés, akkor gumi nélkül is. Viszont még a saját médiaalkotmányukba se nagyon fér bele, hogy a miniszterelnöknek saját műsora legyen, és csak neki. Venezuelában belefért, az igaz. Biztos megoldható, de akkor is ciki lesz. Ez minden prosztó diktatúra emblematikus jegye: a nép jótevőjének beszédei az állami tévében.

(...)

Ha Orbán a közmédiára akar alapozni, az félreérthetetlen jel: már nem is számol azzal, hogy megbukhat. Végleg sajátjaként kezeli a közöst. Ezért kívánják egyre többen, hogy bukjon mégis.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mi a f@szt szarakodnak? Hozzanak egy törvényt, miszerint a kormányfő bármikor eltörölheti a parlamenti választásokat. Egyébként a köztévé logóján az ,,O" nem orbán akar lenni? Mert szerintem igen.
Egyébként szerintem pont az ilyenek szítanak fideszen belüli ellentéteket is. Nekem az is megfelel ha belülről rohad szét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Tőlem ott hazudik, ahol akar, egy, nem nézem, mert rosszul vagyok tőle, kettő, akkor is hazugság marad, akárhol adja elő!
papa.49
@m.macskosz: Csupán azért hogy ,,érezd milyen jól élünk,,vicc...
papa.49
@köhögő bolha: Oszt. lett neki egy ,,rövid sorozat,, ...
mate03
@Fradigege: Könyörgöm! Viktort vigyék magukkal!
magyarbakancs
Minden diktátornak addig biztos a hatalma míg a kegyencek nem akarnak -e többet.
Vagy nem kapnak-e kevesebbet.
. Ahol a hatalmasok viszálykodnak, az alacsony sorsúak szenvednek. (Phaedrus) .
Bercifiu
@Aki Én: Az áthúzott O betü, azt jelenti, hogy vége, nullát sem ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.