Nem a Fidesz ifjúsági tagozatának elnöke Veress Áron, akit a párt már 2012-ben kizárt soraiból – közölte a Fidesz szerdán, miután az Index arról számolt be: a nagyobbik kormánypárt ifjúsági tagozatának elnökénél találtak a rendőrök 30 ezer eurónyi hamis pénzt.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében az írta: a párt Veress Áron cselekedeteiért semmilyen felelősséget nem vállal, ha igazak a róla megjelent állítások, a törvény előtt kell felelnie tetteiért.

A rendőrség kedden tette közzé, hogy csaknem 30 ezer eurónyi hamis bankjegyet foglaltak le a nyomozók egy férfitől a fővárosban.

A tájékoztatás szerint a gyanúsított február 4-én késő este Budapesten, a Keleti pályaudvaron egy másik férfinek ajánlott fel egy 100 eurós bankjegyet beváltásra. Az "ügyfél" azonnal szólt a rendőröknek. A gyanúsított megpróbált elmenekülni, ám a járőrök elfogták. Előállítása után házkutatást tartottak a tartózkodási helyén, a főváros I. kerületében, és a lakásából 297 hamis 100 eurós, valamint öt 20 eurós bankjegy került elő.

A 30 éves férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, és kihallgatásakor azt mondta, hogy tartozás fejében kapta a pénzt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénzhamisítás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kib@szt@k a pártból, visszamenöleg ???
Ha nem bukik le a Keletinél, soha nem keresik,
egyenként adja el...Majd most lesz ideje
gondolkodni a kis szivárványkának !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@Papuska1: Lehet, hogy tájékozatlan vagyok, de tudtommal a FIDESZ-ben jó ideje nem működnek a tagozatok. Milyen tagozat vezető?" ... Tudtommal pénzhamisító tagozat vezető :-((
Toby
"legyen férfi, álljon ki..."...csak tartsa a pofáját, mert még nagyot bukik Sunyisztán vezető g**i pártja !

Állásajánlat: - testi sértők, hűtlen kezelők, közpénz-tolvajok és minden más bűnelkövető, saját kezűleg ir(attatot)t önéletrajzzal, hamis diplomával és nyelvvizsgával haladéktalanul jelentkezzenek a Lendvay utcai telephelyen, "államtitkárnak vagy miniszteri biztosnak születtem" jeligére !
Az állás garantált, fizetés megegyezés szerint...a legmagasabb kategóriában !
gulyasgyula
@Toby: Ez az új módi : hülye vagy fiam , nem baj elméssz a fideszbe államtikárnak !!
mate03
@Desischado: Pintérnél pénzmosásból megbukott! Sebaj! Pót vizsgára kötelezi! Most már milliókat kell büntiből, tisztára mosni! Így tanul a gyerek! Csak keményen Pintér elvtárs!
Desischado
@mate03: Sajnos, ez így van, a mi kutyánk kölyke elv fog érvényesülni! Hogy szakadna rá az ég ezekre a tolvajokra!
kukac50
Több Fideszesnek kellene előzetesbe lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.