Mészáros Lőrinc lányának 27 éves barátja a vezérigazgatója annak a cégnek, amelynek kulcsszerepe lehet abban, hogy a nagy építőipari cég, a Duna Aszfalt Simicska Lajos Közgépének babérjaira törjön – írja a hvg.hu.

A bicskei Pálffy Balázs tavaly novemberben került a Duna Aszfalt csoporthoz tartozó Körösaszfalt Mélyépítő Zrt. vezérigazgatói székébe. A cég a napokban minősített többségi részesedést szerzett a Magyar Építő Zrt.-ben. A Magyar Építőről a piaci információk korábban úgy szóltak, hogy a Mészáros és Mészáros Kft. vinné. Végül mégis a Körösaszfalt Zrt. futott be, amelynek vezérigazgatója tavaly novembertől hogy, hogy nem Pálffy Balázs, Mészáros Beatrix barátja.

A Duna Aszfalt csoport felfutása a felcsúti polgármester vállalkozásáéhoz foghatóan látványos volt eddig: 2013-ban csaknem megduplázta, 54 milliárd forintra növelte az árbevételét, és ezzel megközelítette a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, a közpénzes közbeszerzéseken akkor még taroló Közgép Zrt.-t – jegyzi meg a hvg.hu.

Pálffy Balázs – akinek bátyja, Pálffy Károly jelenleg Bicske fideszes polgármestere – más szálon is kötődik az Orbán-klánhoz: vezérigazgatói posztját megelőzően a korábbi fideszes polgármester, Tessely Zoltán titkáraként dolgozott. Tesselyékről tegnap írta meg az Átlátszó, hogy felesége másfél évig volt tulajdonos a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a családi cégében.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
A magas lóról nagyobbat lehet esni, csak hát ők ezt még nem tudják. Ami késik, nem múlik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@Desischado: ! Azért , mert ezeknek már az anyaméhben is büdös volt a munka gondolata is ! Ezektől csak egy módon szabadulhat meg a nép , úgy , hogy a parlamentből a börtönbe cibálni őket !
Dr. Felipe
Ángyán professzor ezt már rég megmondta hogy maffiacsaládok irányítják az országot. Ő belülről látta az egészet de most már mi is szembesülhetünk vele. Magyarországnak annyi. Aki nem tagja a maffiacsaládoknak arra az elszegényedés vár vagy a menekülés az országból.
Toby
Mi ez a "vérfertőző" belterjesség maffiáéknál ?
Na, Sumácska, neked harangoztak, vedd meg előre és fizesd is ki a parcelládat...Don Törphe levette rólad a mancsát...ja és az ing alá húzz golyóálló mellénykét, most ez a divat Gecisztánban !
Ráadásul még "egészséges " is !
Gyuri Géderről
Nagyon hülyének kell lennie annak aki nem látja, hogy mid ez az Orbán birodalom építését szolgálja. A fidesz, már másodlagos ebben a játékban.
Összefüggések: Mészáros beruházás, anyakoca sertéstelep. Orbán intézte Uniós támogatás (nyolc milliárd forint) anya koca nevelésre. Mészáros L. lányának barátja (Duna Aszfalt, mint kivitelező) megkapja a sertéstelep rekonstrukcióját az uniós elvárásoknak megfelelően.
A balatoni hajó kikötő ugyan ez, csak a rokonok mások.
Hülye magyarok! józan paraszti ész, gondolkodás, hol van?
Cicamama55
Én úgy látom, lassan már a pártra sem lesz szüksége Orbán Viktornak, hisz csak amolyan statiszta szerepet oszt ki rájuk. Körül bástyázta magát a milliárdosok védőfalával, s ők az igazi támaszai!
Bercifiu
@Juhász István: Balognak írtál már, hogy az esküvőt megtartja e ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.