Kiderült, hogy Mészáros feltűnően jókor vágott a sertés-bizniszbe. Nahát!

Mészáros Lőrinc pont akkor fogott 600 milliós sertéstelepe építésébe, mikor a kormány az EU-tól az anyakocák után járó támogatás megduplázását kérte. A plusz 8,5 milliárdot a gazdáknak arra kell építeni, hogy a sertések jobban érezzék magukat, így például nagyobb helyen kell őket tartani és a legyeket irtani, hogy ne zavarják őket.

A Vidékfejlesztési Minisztérium szerint nem Mészárosnak kedveztek, szakpolitikai döntés született, amivel minden gazda jól jár. Az Együtt ezzel ellentétben azt állítja, csak a "miniszterelnök haverját" segíti az állam.

Az RTL Klub híradója hiába kereste Mészárost azzal kapcsolatban, hogy tudott-e a támogatás növeléséről, nem kaptak választ adásuk kezdetéig.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
"A Vidékfejlesztési Minisztérium szerint nem Mészárosnak kedveztek, szakpolitikai döntés született, amivel minden gazda jól jár." ehhez azért arcbőr kell.vastag. mit is mond Brehm,mennyire közeli rokonságban vannak a rinocérosszal?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@kakaósbögre: Minek is neki? Eleg nagy diszno o maga.
Hellcat
Mutyi mutyi mutyi...mennyi mutyi kell még?
Desischado
Könyörgöm, elvégre Mutyisztánban vagyunk, vagy nem? És persze, hogy nem válaszol a nyavajás!
mate03
@kakaósbögre: Valóban! Minden gazda jól jár,akit értesítettek a lehetőségről!Biztos volt néhány narancs vérű,aki még időben értesítést kapott!
nyanya001
Orbán elzárná az uniós pénzeket.
Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett. Az MSZP szerint Orbán egy nap alatt tönkretette a magyar EP-képviselők kétéves munkáját. A Fidesz magyarázatot ígért elnöke kijelentéseire.
Strasbourgban, az Európai Parlament néppárti frakciójának keddi tanácskozásán Orbán Viktor többek között azt mondta: a kommunizmus "saját országaiban intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat", s ez a bővítés óta immár az EU problémájává is vált. Erre hivatkozva sürgette Orbán az uniós segítségnyújtás megtagadását a "hazug és csaló" kormányoktól.

fn.hir24.hu/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/
spu00
Ha azt nézzük, hogy Mészáros 12.000 disznós céget vásárolt, s az országban 3-4 millió disznó van, s ez mind jól jár, akkor mi a baj? Már nem tudnak mit kitalálni? Ennél nagyobb hülyeséget már régen nem lehetett kitalálni, de Önök vevők rá gondolkodás nélkül. Bele gondoltak, hogy miről írnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.