Ez a mondat volt a legkevésbé kívánatos kollégájuknak: " '56-ban is zárt határokat szerettél volna?"

Nemrég Rogán Antal bevándorlással kapcsolatos sajtótájékoztatóját zavarták meg aktivisták azért, mert szerintük a kormány mesterségesen szít idegengyűlöletet. Az aktivisták által felmutatott mondatok nem tetszettek Rogán egyik sajtósának, a férfi ugyanis az egyik aktivista elé állt és próbálta eltakarni az általa felmutatott mondatot, nehogy felvegyék a kamerák. Az aktivistákat később készenléti rendőrök igazoltatták.

Az RTL Klub híradója hiába kérdezte a Fidesz sajtóosztályát, hogy kollégájuk miért próbálta az ellenvéleményt eltakarni, mindössze azt válaszolták: ezt a kérdést tegnap kellett volna feltenniük.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Olyan ez, mint a nagyüzemi állattartást. Nem az egyedet/egyént látják, hanem az állományt. A disznók ételek, mindegy, hogyan élnek és halnak, az állomány a fontos.
Az emberek egyéni élete, tragédiája, törekvése sem fontos, csak az, hogy a sok "állomány" ne a mi gondunk legyen.
Isten nem ver bottal, hanem a mindenkori hatalmasokkal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pestilence
@Toby: Ja, nehogy már elkezdjenek gondolkodni.
human
A fidesz tudja, hogy 56-hoz hasonló helyzet könnyen elő állhat ezért akarta a sajtós csak és kizárólag azt a feliratot eltakarni. Kétségbeesett arcáról azt lehetett olvasni, "Ha nem sikerül eltakarnom, engem Rogán kirúg."
Ugyanez a megfelelni vágyás érvényesült saját bevallása szerint is Illés Zoltánnál, mikor a parlamentben Szél Bernadettnek mondta: "A miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára!". Mint mondta, ha nem védi meg Orbánt, akkor az neki rossz pont a pártban. Ilyen tekintélyelvű a fidesz.
dömdödöm
Történelem könyv 9. osztály 120 . oldal 2115
Mo története 21 . század eleje .

Indegengyűlölők és hivatalosan is kimondott g@ci és társai vezetésével lopföldön g@cisztánban full piásan a helyi kocsmában kiötlött módszerekkel a választásokat elcsalva 5 éven keresztül kezükben tartották a hatalmat . Egypárti alaptörvényt kreálva villámtörvénykezéssel megrendszabályozzák a népet , kivetettek 30 különadót ,szándékosan és módszeresen szétcseszték a normál társadalmi életet ,elszegényítették az embereket , magukat nacionalista nemzet megmentőinek feltüntetve újrafelosztották maguk és a haverok között a javakat , mindenki más
hazaárulóvá vált . ... A fő@eci a saját telkén gyúlékony megatűzveszélyes footballstadiont építetett , saját haverját egy üzbég román őstermelőt kinevezte
köztársasági elnöknek majd a kelti nyitással árnyékra vetődött később erős társadalmi belső nyomásra és a szövetségesek erős javaslatára lemondott és végleg felhagyott a politikával egy szlovák másodosztályban folytatta pályaedzőként Détári mellett később a két pszichés néven híresültek el mikor a csapat visszaesett a III. osztályba . A klub 2020 -ban megszünt .
spu00
Valahogy Önök el vannak tévedve. Az ország a politikai menekülteket befogadná, ha azok lennének, de nem azok, hanem gazdasági menekültek, s főleg Koszóvóból.Látták, hogy mennyi megműveletlen terület van ott? Én például láttam.A tüntetőknek akkor lett volna igazuk, ha magukhoz vettek volna egy pár menekültet saját otthonukba, s úgy reklamálnák a történteket. Egyébként az egész világon tiltott az utazási dokumentumok nélküli más országokban történő beutazás. Ez Önöknek nem tűnt fel? De a legnagyobb szégyen, hogy 56-al hozzák kapcsolatba, nem tudják, hogy hány embert végeztek ki, mert nem tudott elmenekülni, s mennyi börtön évet szabtak ki, tettek tönkre embereket az akkor történtekért? szégyeljék magukat, hogy ócska politikai érdekből, megszentségtelenítik 56 szellemét. Önöknek semmi sem drága, mert az ország tönkre tétele mindenek előtt!!! Igaz? Mert ezt akarják, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.