- Azok után, hogy immár lecsillapodtak a kedélyek, milyen tanulságai vannak az ön számára a kisdoktori értekezése visszavonása kapcsán keletkezett, és az államfői mandátumról való lemondásával végződő ügynek? - Semmilyen tanulsága nincsen számomra. Én büszkén, egyenes derékkal, és jó érzéssel mondtam le a mandátumomról, ezt a parlament elfogadta. Aztán részt vettem egy peres ügyben az egyetemmel szemben, amit megnyertem, és ők is deklarálták, hogy semmiféle etikai vétség nem történt. Következtetést nem vonok le belőle. Úgy éreztem annak idején, hogy jót cselekedtem.

Forrás: papolok.blog.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez az ország szégyene már novemberben is doktornak tartotta magát:
index.hu/belfold/2014/11/28/schmitt_pal_meg_mindig_doktornak_tartja_magat/

Becsületnek a nyomát nem lehet felfedezni ebben az emberben. Szépen összeillik a nyugdíjasverő Habony Árpáddal.
papa.49
Egyetlen szóval lehet jellemezni a palit megélhetésixarzsák...
lampa laz
DoktorGolyostoll, ha ez olimpiai szám lenne, nem találna legyőzőre az biztos. Legfeljebb ezzel érdemelné ki a nemzet sportolója címet, de a tőrözésért nem, mert ott a csapat nyert amelynek tagja volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.