A Házon kívül készített felkavaró riportot a Péterfy Kórházban.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán illiberális egészségügye !
A stadionok fontosabbak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@csa-csa: Asszem vitatkozhatnék veled de nem teszem. van érv ellene , és van mellette.
Minden csak nézőpont kérdése, én így látom, te amúgy.
Attól függ te hogy, honnan nézed a világot. Illetve attól hogy én honnan nézem. Nos én igyekszem jó dolgokat felfedezni, igyekszem megmagyarázni azt amit nem értek, igyekszem úgy élni, viselkedni ahogy szeretném hogy viselkedjenek velem. Ha te is e szerint élsz akkor te túl sok pofont kaptál eddig amit nem tudtál visszaadni. Ezért sajnállak. De a pofonokat nem visszaadni kell, ha nem tudod hanem kerülni azt akitől kaptad, mert ugye hülyékkel nincs mire menni...
csa-csa
@miazavalami: Ja tudom! és tartsam oda a másik "orcámat is" mi?amúgy mondasz valamit.
miazavalami
@csa-csa: Na olvasd el mégegyszer.
Én ilyen marhaságot nem mondtam. Miért tartanád? Hogy még egyszer pofán verjen? Akkor hülye lennél nem szelíd emberke amiről a biblia példálózik.
Én azt mondtam kerüld ki. Mert lehet a marhája fizikailag erősebb és ismét pofán csap, de te okosabb vagy és nagy ívben kerülöd. A nyaklevest pedig elfeleded. Nem szabad túl sokáig, esetleg egy életen át magunkban hurcolászni a fájdalmat, a megaláztatást, el kell felejteni. De lehet egyszer eljön az idő amiről csak sejtésünk se lehet és az illető mástól kapja vissza amit neked adott, vagy esetleg évek múlván te jól tökön rúgod. De hurcolni nem szabad, mert akkor megkeseredett emberré válsz, az pedig öli a lelket és elfelejted hogy kell szeretni.
palika
Amikor kaptam egy agyinkfarktust én is tapasztaltam, hogy vannak gondok! A nővérkék dolgoztak mint az állat, a dokik meg várták a lóvét!!! Basztam nekik adni, amikor eljöttem és a doki odaadta a papirokat és látta nyista lóvé, annyit mondott, reméli legközelebb nem itt találkozunk! Mosolyogva annyit mondtam, ok, akkor a kocsmában! A nővéreknek azért megköszöntem...!
csa-csa
@palika: ne is mondd! vérlázító!
egy kollégámnak egy műtét után - mert nem volt pénze perkálni - a doki távozáskor szó szerint hátat fordítva a válla felett szűkszavú és igen lekezelő modorban adta oda a zárót. ilyenkor remélem hagyják megdögleni a műtőasztalon az ilyen tetveket!
csa-csa
@miazavalami: "De lehet egyszer eljön az idő..."
hogyne..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.