Az állam irányította Szerencsejáték Zrt. megszüntette szerződését a Simicska érdekeltségébe tartozó Mahírrel. Eközben Andy Vajna Filmalapja kapott még plusz 500 milliót – derül ki az RTL Klub híradójából.

Simicska Lajos évek óta 117 millió forintot kapott azért, hogy tömegközlekedési járműveken reklámozza a Szerencsejáték Zrt.-t. Ennek vége, a Mahírral szerződést bontott a cég.

Eközben Andy Vajna újabb 457 millió forintot kapott az állami cégtől, hogy támogassák a filmalkotásokat, holott már így is a Nemzeti Filmalapé a hatos lottó adójának 80%-a. Ez csak 2013-ban 4,4 milliárd forint volt. A DK ehhez annyit fűzött hozzá, a Fidesz maffiamódszerrel osztogatja az állami pénzeket.

Sem a Filmalap, sem Andy Vajna nem nyilatkozott az RTL Klubnak.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fütyi
Ki ez Vajna Andy! Messziről jött , tukmán beszélő, arrogáns , nagyképű alak. Miért nem a tengeren-túlon baszakodik? Ott már elzárták előle a pénzcsapokat! Nálunk, még a Viktórka mint egy vidéki kis parasztgyerek tátott szájjal bámulja a Viagra Andy honi ténykedéseit. Általában a producerek a saját vagyonukat kockáztatják a siker reményében. Nálunk ez is fordítva működik, itt a mi -állam- pénzünket ajándékozza a hűbéreseinek. Gusztustalan, akárcsak Ő Maga!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@hetöndöe: Bar ott tartanank mar... De ugy latszik, a rengeteg retardalt agyu ,Alzheimeres fidesz-trotty meg mindig a vezirtol varja a megvaltast, benne latja a megoldast,... Ez egyszeruen szanalmas...
szaboria1
@lampa laz: Igazad van: a fiam barátja sem kapott tőle pénzt a filmjéhez pedig ígérgetett. De azért sikerült neki és már megy a mozikba.
lampa laz
@szaboria1: őszinte örömmel olvasom és nagyon gratulálok neki, a továbbiakban is sok sikert kívánva.
Desischado
Film alig készül, de abból is lehet lenyúlni! És igen, a vén sz@ros nem véletlenül jött haza, mert Amerikában az adóval voltak gondjai. Itt vígan lehet sikkasztani és lopni!
hetöndöe
@Desischado: Meg azért,hogy elvegye az unokáját,a kis pedofil.:-))))
evacica
Vajnának itt van Amerika! Ezért érdemes volt haza jönni! A mi adónkból hizlalja a vagyonát Orbán jó voltából. Ki ez a Vajna? Osztogatja az észt, és hogy mennyire ért hozzá azt a fene tudja? Az, hogy Amerikában jó időben jó helyen volt egyszer az még nem jelenti azt, hogy ért is a filmművészethez, végzettsége biztos nincs meg hozzá, de ez M.o. huszadrangú kérdés.lényeg, hogy tud bólogatni a vezérnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.