A szakértő szerint meg kell mutatnia, hogy még van szövetségese az EU-n belül – derült ki az Inforádió műsorából.

Sz. Bíró Zoltán Oroszország-szakértő szerint Putyinnak fontos, hogy idejöhessen. A kiszivárgott hírek szerint nem is a magyarok kezdeményezték a látogatást. Normális esetben egy ilyen súlyú állam vezetőjének magyarországi látogatása egyértelmű diplomáciai siker lenne, de helyzet jelenleg nem normális. Egy ilyen feszült helyzetben ez kétségeket ébreszt a magyar kormánnyal szemben.

Így Orbán Viktor kijevi látogatása sem több, mint a putyini vizit diplomáciai ellensúlyozása, érdemi tárgyalás nem lesz közte és Porosenko ukrán elnök között.


80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
@dr. prédikátor: ma, 17:44
Ez így igaz, de vannak akik nem hajlandóak elismerni, csak amit az oroszellenes média sugall.
Ha nem így lenne, miért avatkozna bele a német, a francia kormány, miért akarna az USA fegyvereket küldeni? Miért volna nekik fontos az ukrán "béke", ha semmi közük nincs hozzá?
Putyin érdeme egyedül, hogy még nem eszkalálódott a háborús helyzet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@mate03 19:59-re: Na még egy bubó! Te beszélsz liberalizmusról! Mert a nyugati demokrácia liberális demokrácia. Legalább a fogalmakkal tisztában lehetnél, de nem csodálkozom, mert a te fejedben is csak olyan világosság uralkodik, mint a liftaknádban. Végül is mit várjon az ember egy liftszerelőtől?! Hát azt, hogy magyarázat helyett elkezdjen anyázni, mert csak ahhoz ért!!
Hogy a fenében lehetnél demokrata, ha még a szó értelmét sem ismered?! Hol olvastad, hogy az anyázás demokrata tett?
rugacs
@mate03 20:04-re: Hogy az én fejemben mi van, azt te még csak nem is sejtheted. Még akkor sem, ha agykurkász lennél, mert ahhoz kicsivel több kell, mint liftszerelői képesítés.
A nagyobb baj, hogy még a saját szellemi képességeiddel sem vagy tisztában... :-D Erről azonban a stílusod alapján lehet tippelni, mert még itt sem gyakran találkozni olyan sötét lélekkel, aki a másikat anyázná!
Ehhez igazi szellemi nyomoroncnak, retardáltnak kell lenni!!
Dr. Felipe
Putinka majd a magyarokon leveri az embargó által elszenvedett veszteségeket. Az ostoba birkák meg még tapsikolnak is hozzá.
A Paks II lesz a korbács. Köszönjétek meg g vicctornak.
rugacs
@m.macskosz: Jajjjjjj, fejezd már be, a liftaknának semmi köze a világítóudvarhoz!!! Legalább magyarul megtanulhattál volna, ha már magyar oldalra regisztráltál!
Találkoztam már buta nővel, de te túlteszel mindegyiken!!
hu.wikipedia.org/wiki/Vil%C3%A1g%C3%ADt%C3%B3udvar
"A világítóudvar vagy lichthof egyfajta belső udvar, ami többlakásos bérházaknál, tömbházaknál fordul elő gyakran, legtöbbször a földszinttől a tetőig húzódik végig.

Célja lehet egyfelől a szellőzés biztosítása (pl. a konyha, fürdőszoba, valamint a mellékhelyiség ablakai sok esetben ide nyílnak), ez esetben néha nem több egy függőleges, szűk, 1-2 méter szélességű udvarnál vagy aknánál az épület belsejében. Másrészt szolgálhatja a környező helyiségek természetes fényellátását is (ezértis „világító”), ilyenkor általában nagyobbra méretezik. Utóbbi esetben az is előfordul, hogy üvegtetővel fedik be, de ugyanígy lehet nyitott is."
A liftaknáról kérdezd a mate03 haverodat, állítólag szakember.
Nekem a gyógypedagógia nem az erősségem, szellemi retardáltak korrepetálásával nem foglalkozom!
m.macskosz
@rugacs: Te szerencsétlen! Te beszélsz lifhofról, de elegem van a lekezelő tetű stílusodról felejts el! Bunkó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.