Jogosulatlanul adott ki adatokat az ingatlan-nyilvántartásból egy szegedi földhivatali ügyintéző, a férfit őrizetbe vették.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője ismertette, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat tett feljelentést egy szegedi földhivatali alkalmazott ellen megbízhatósági vizsgálatot követően.

A gyanú szerint a 33 éves férfi csütörtökön 50 ezer forintot vett át a szolgálat munkatársától azért, hogy hivatali kötelességét megszegve, egy magánszemély tulajdonában lévő összes ingatlan valamennyi adatát a számítógépes ingatlan-nyilvántartási rendszerből lekérdezze, és kiadja.

A nyomozók az NVSZ munkatársaival együttműködve a pénz átvétele, és az adatok átadása után fogták el a férfit. A földhivatali alkalmazottat hivatali vesztegetés elfogadása bűntettének megalapozott gyanúja miatt a rendőrség őrizetbe vette – közölte Szenti Szabolcs.

A férfi kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését, ügyéről a bíróság gyorsított eljárásban dönt.


10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ÜGYES-de mi lesz azokkal a hivatalokban országszerte melegen tartottakkal akik ennél jóval többet is összetarhálnak-és minden jel arra utal az életvitelük tekintetében hogy millyen nehezen tengetik életkéjüket a palotaforradalomban,saját lábukon állva mint rasika ahogy a magyar NÉP POFÁJÁBA VÁGTA -egy üzenetben,aztán MEGVETTE KESZTHELY PARTI SÁVJÁT!!!A MAGYAR TENGERI KIKÖTŐT CAKK -PAKK.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nemkati: A nyomozó vette palira a kampót, beugratós volt a dolog...
bakegya
@papa.49: hát beugró az mindíg van-orbánéknál pl.naponta bejegyeznek FÖLDET,VIZET,LEVEGŐT,ÉS MÉG NAPFÉNYT IS KÜLÜGYESEN-ÉS BELÜGYESEN IS-MÉGSE BUKIK BELE SENKI!
papa.49
@bakegya: Erre mondják azt hogy ,,nem véletlen,,...
Toby
Gecisztánban ez a módi és nem egyedi eset !

Egy társasház részleges felújításánál a vállalkozót figyelmeztették egy magánút tulajdonosai, hogy a vízelvezetést csak úgy valósíthatja meg a magánterületre, ha a mgánterületről biztosított a csapadékvíz elvezetése !
A csoportvezető azonnal telefonált a vállalkozónak, hogy aggályoskodnak a magánterület tulajdonosai és jó lenne, ha a főnök megnézetné az önkormányzatnál, vagy a földhivatalban, hogy valóban magánterületrő, van-e szó !

Mindenki várt a helyszínen, a melósok is és az osztatlan közös tulajdonú magánterület tulajdonosai is.

Láss csodát, mintegy 40 perc elteltével telefonált a "főnök" miszerint meg nézték a térképet a területről, de megézték a tulajdoni lapokat is és rá lehet vezetni a csapadékvizet a magánterülketre, mert az önkormáyzat szerint biztosított a csapadékvíz elvezetése !

Tudni érdemes, hogy a "főnök" csókosi kapcsolatban volt az ügy idején a jegyzővel, tőle és a földhivataltól is azt tudott meg - ingyen és bérmentve, haveri alapon - amit akart !

A tulajdoni lap és a térkép kikérése annak idején 4000.Ft volt egy sima, natúr, büdös lábú adófizetőnek, ám a "főnöknek" egy büdös vasába nem került !

Így müködik a Nemzeti Együttbűnözés Rendszere !

Hajjrá Gecisztán - hajrá g**ik !
kukac50
A NAV_nál is így járjanak el ! Vizsgáljanak és fedjék fel!
csa-csa
végleges 50000 ft-os fizetésre büntetném!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.