Amikor hétfőn Orbán Viktor aláírta az Európai Beruházási és Fejlesztési Bankkal közös memorandumot, valójában feltétel nélküli fegyverletétellel véget vetett a magyar bankrendszer ellen évek óta folytatott „szabadságharcának”. Csúfos vereség, s ezen az sem változtat, hogy a kormányzati kommunikáció mindent megtett, hogy a közvélemény elől eltakarja, ami a kulisszák mögött történt.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Egy fronton megadja magát, de helyette nyit másikat. Jelenleg a bevándorlókkal csatázik.
Számára elengedhetetlenül szükséges a harc, amivel bizonyítja fontosságát, alkalmasságát a miniszterelnökségre. Azt a képet festi magáról, hogy ő keményen harcol a magyarok érdekeiért.
Valójában pedig a magyar lakosság nagy részének érdekeit semmibe veszi, saját kedvencei vagyonosításának érdekében. Teszi eszt a szegények iránti empátia legkisebb jele nélkül. Egy lelketlen, hatalom mániás, kapkodó, önmagával is meghasonló, uralkodói babérokra törő lelkibeteg ember képét mutatva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@kkalman: Gratulálok, remekül látod az összefüggéseket!
rugacs
@hetöndöe: Többek között. De egy volt bakának igazán illene tudnia, hogyan zajlanak az ütközetek, csaták! Vagy a "srtatégia" ismeretlen fogalom? A csőrmesterek csak a "fejjel a falnak" vezényszót ismerik? :-D
rugacs
A Magyar Bankszövetséget a kormány irányítja, velük miért kellett volna megegyezni?! A kormány az Erstével állapodott meg, azért rajta kívül van még néhány egyéb külföldi bank is. Hogy a bankok megadóztatása mennyire volt sikeres vagy nem, azt leginkább a kormány tudhatja, hiszen itt csak pletyka szintű információk vannak. Nem véletlen, amikor egy cikk vezércímében a -hat, -het feltételes mód szerepel.
Arról nem is beszélve, ha nem volt sikeres, akkor mit rinyáltak annyit egyesek a banki díjak emelése miatt??!
Másrészt már van egy új titkos fegyver a kormány kezében (ami eddig hiányzott a fegyvertárból), hiszen bármikor újra bevezetheti a bankadót, de úgy, hogy a bankok nem tudják ráterhelni az ügyfeleikre.
Azonban addig, míg a bankok fele kormánykézben van, nincs szükség a bevetésére. Később meg majd kiderül... :-)
36
Tegnap este a HírTV-ben magyarázták a vélemény diktálók, hogy a bankok azt fizették vissza az államnak, amit jogtalanul elvettek az állampolgároktól.
És az elvett pénz, visszakerült az államtól az állampolgárokhoz? Realizálódott a háztartásokban, a bevétel növekedés? Nem.
Közben a forintot is a térség leggatyásabb valutájává sikerült gyengíteni.
hetöndöe
@rugacs: Gratula,a személyeskedésen kivűl megint nem mondtál semmi konkrétumot,csupán valami idióta katyvaszt vezettél elő,ami közgazdaságilag semmire nem értékelhető.
Már megszoktuk tőled.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.