Összesen 402 határsértővel – köztük 84 gyerekkel – szemben intézkedtek a rendőrök Csongrád megye déli részén – tájékoztatta a megyei főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a határsértők többsége továbbra is koszovói állampolgár.

A határsértők menedékkérelmet nyújtottak be, ügyükben a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal jár el.

A készenléti rendőrség – a határőrizet megerősítése miatt a térségbe vezényelt – járőrei szombaton hajnalban Mórahalomnál megállítottak egy osztrák személyautót.

A járműben a török sofőrön kívül hét afgán állampolgár utazott, akik illegálisan érkeztek Magyarországra. A rendőrség a 30 éves sofőrt őrizetbe vette, embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt bíróság elé állítja – tudatta a rendőrségi szóvivő.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ÉRDEKES A CSÁO MÉG SINCS TELE VELÜK-már megint hazudnak.
lópicigáspár
@bakegya: A szerb oldalon bezárták a menekültszállót és kibaszarintották az ottaniakat, napi 3-400 ember jön Ásotthalomnál be. :-(
bakegya
@lópicigáspár: egy büdös buznyák nem jut el élesbe-csakkk egyetlen konkrétum,a többit nem áll módomban kibeszélni-a bubapesti viszonylatban segítő nem kis "menedék-nevű"alapítvány dolgozóit most menesztették szélnek-a babtik bohóckodnak,a nyitraiaival az élen de a pályázat megnyerése után nem publikus hova gurulnak el a pénzek.Az erdélyiekért kuncsorgó máltaiak dőzsölnek a milliókkal,lévait és kokót futtatva jószolgálati megváltóként-aztán most roggyant tónit hasaltatta rá a Keletiben azokra akiket nyugodtan tovább engedhetett volna,de nem, mert könnyebb lesz néhány milliárdot erre az ürügyre is behazudni a költségvetésbe-valódi segítség nincs,mert akik tehetik mennek,nem csakkkk félelmükben ,hanem a jobb megélhetés reményében,ugyan úgy mint a mi fiataljaink!-a táborban évekig nyomorognak összezártan,van akit félholtra verve?-hát ez a nagy HUMÁNUM FIDESSNYIKKHAJÉKNÁL...
lópicigáspár
@bakegya: És nem semmi támogatást kap az ország az eutól, hogy ne engedje tovább a szerencsétleneket. Töredéke megy a tényleges segítségre!
bence
Hagynák békén szerencsétleneket ! Kötve hiszem , hogy ebben a tolvajok országában szeretnének letelepedni és élni !
evacica
@lópicigáspár: Igen de nem is akarnak itt maradni, cseberből vederbe esnének. Orbánnak meg van az új ellensége a bankom helyett az idegen gyűlölet lett az új terület! Most az i9degenek ellen hergeli az országot. Korábban a bankok voltak a célpont, neki mindig kell ellenség kép, és sajnos ezt a maszlagot sokan be is veszik.Istenem mikor ébred már fel ez a nép és veszi észre, hogy folyton csak megvezeti Orbán őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.