Saját közlése szerint múlt pénteken ment el szánkózni Simicska Lajos. Ehhez képest a Vasárnapi Hírek riportere múlt szombat reggel lefényképezte, ahogy a kertjében kutyáit eteti.

Mint írják, nagyon is „jelen levőnek” tűnt a kertjében Magyarország első számú politikai nagytőkése. Otthona: budai külső kerületben egy impozáns, deszkakerítéses családi ház – ránézésre semmi nem utal arra, hogy benne lakik az ország legnagyobb hatalmú oligarchája, sehol egy kacsaláb, tucatnyi hasonló porta akad a környező utcákban.

A házigazda sem kelt különösebb feltűnést, ahogy mackónadrágban caplat a kertben, kezében két fehér fajansztál. A kutyáknak vitte a reggelit, ebben zavarta meg káromkodásokkal tűzdelt interjúcunamijának másnapján a kerítésen átkurjantó újságíró.

A fotó a Vasárnapi Hírek oldalán látható.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
@bencemacska: Nem voltam elég pontos. A múlt héten, a ge**zős pénteken, amikor Simicska is repülni készült.
bencemacska
@gibgab: ma, 20:42

Nem tudom, az nekem már messze van!-:)))
gibgab
@bencemacska: Egy helyen lehetett erről olvasni, aztán csend.
bakegya
Lajos az egy rém lusta alkoholista-közönséges ember-dolgoztatni tud, de dolgozni azt soha!-egy bunkó here,a teknős alterregója.
mate03
@spu00: A kezdetektől a Fidesz pénztárnoka volt! Ergo többet tud,a Fidesz dolgairól mint az egész csürhe együttvéve!Ha ő bilit borít,lesz vinnyogás! Ahogy Kéri László mondta ! Simicska volt a Fideszben az ész,Viktor meg a dumagép! Mindketten szarháziak! De Viktor nagyot hibázott hogy kikezdte ,Simicskát!Még nincs vége a háborúnak!
Bercifiu
@gibgab: Lehet, hogy nászútra mentek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.