elérve azt is, hogy mindazokat, akik különben minden hátsó gondolat nélkül viszonyultak Széll Kálmánhoz, azokat is besöpörje a neonácik zászlaja alá. Mintegy igazolva azt a mondást, hogy az ostobaságnál csak egy valami nagyobb baj. Ha szorgalommal párosul. Tarlós pedig szorgalmas ember. Ha nem is nagy híve a történelemkönyvek olvasgatásának. De megérthetjük. Az csak megzavarná a kényszerképzeteit, és előítéleteit.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A sarlós egyszerűen hülye, ezen nincs mit ragozni...
GeoCravker
@papa.49: Csak azt nem értem, hogy mégis megválasztották...
Mondjuk a gazdájánál sem értem...
oncogito
Tarlós egy műveletlen, kulturálatlan, felfújt hólyag, aki hatalmi háttere nélkül legfeljebb kidobó ember lehetne egy lebujban.
Mivel azonban Orbánnak stabil híve, így mindent megtehet, amire szűk agyából képes.
Még arra sem veszi a fáradtságot, hogy a látszatra adjon. Bár lehet, ha venné is, képtelen lenne ilyesmire, mert ehhez kell egy minimuma az intelligenciának.
Szégyenérzete sincs, mert azzal lerendez minden ellenállást, hogy politikai ellenfeleit söpri el. Csak akkor "enged" civil kezdeményezésének, ha az az ő, vagy gazdája akaratával egyezik.
Sokkal inkább foggal-körömmel ragaszkodik ő és a hozzá hasonlóak a jelen hatalomhoz, mint a többség, mert neki/nekik több a veszteni valójuk.
Amíg ők vannak hatalmon, az emberek egymás iránti tisztelete, megbecsülése és a jószándék el van temetve.
Addig a honpolgár, a főváros lakosai csak alattvalók és még örülhet, ha "csak véleményezési" joga van, ami inkább kegy, mint valós lehetőség.
dömdödöm
Ami engem illet kvára zavar hogy össze vissza nevezgetnek mindent .

"Mintegy igazolva azt a mondást, hogy az ostobaságnál csak egy valami nagyobb baj. Ha szorgalommal párosul. Tarlós pedig szorgalmas ember."

Nagyban hozzájárul a szétszakított tönkrevágott élhetetlen ,érthetetlen Magyar társadalmi élethez .
Már olyan is elhangzott hogy az M1 -M7 kivezetőn már az Osztyapenkó- tól fizetős a pálya . :-)
40 év alatt értelmezhetetlen !
GeoCravker
@dömdödöm: Alkalmasint Osztyapenko sem tudom mit vétett. Máig a lakosság nagy része az "osztyához" megy. Tarlóst be kéne zárni egy bombázott város pincéjébe egy kis időre. Aztán Jobbikos haverjaival egy hét kalandtúra egy rahabilitált, és külön nekik üzembehelyezett buchenvaldi lágercsücsökben. A kettő közt egészségügyi séta egy aknamezőn.
Amikor már a szeme fehérjük is rezegne a félelemtől, akkor megkérdezni, hogy milyen jól is érezték magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.