Orbán Viktor pénteki interjújában nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy a Magyarországra érkező tiltott határátlépőket nem veszik őrizetbe és nincsenek idegenrendészeti fogdán, mert az Európai Unió nem engedi azt meg – írja közleményében a Párbeszéd Magyarországért Párt. A PM felszólítja a miniszterelnököt, hogy ne vezesse félre a magyar embereket, és fejezze be a szerencsétlen sorsú menedékkérők és külföldiek életveszélyes és elfogadhatatlan üldözését. „Orbán gondoljon arra, hogy saját mércéjével lánya, Ráhel is tanulóként gazdasági bevándorlónak számít Svájcban. A magyar jogszabályok értelmében az ide érkező menedékkérőket a hatóságok hat hónapig fogva tarthatják, és elmúlt évek gyakorlata alapján fogva is tartják. Orbán Viktor hangulatkeltésével úgy csinál, mintha a jogszabályok szigorítása a Fidesz levelező tagozatának nemzeti konzultációs eredményén múlna, és nem hazánk által is aláírt nemzetközi egyezmények és a magyar törvények betartásán” – írják.

Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
"Felszólították Orbánt: ne hazudozzon" -- ez olyan, mintha felszólítanák a halat, hogy ne a vízben ússzon... :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@kakaósbögre: Ha levegőt vesz,már akkor hazudik!Ez az éltető eleme!
fütyi
Kérdezem , miért lepődik ezen meg mindenki? Figyeljétek meg, aki nem az idén barnult le, az a génjeiben hordozza a hazudozást, mellébeszélést, a a sok kitalációt, blöffölést csak azért, hogy úgy tűnjön mintha Ő lenne az okos, pedig csak okoskodó.
abacs62
"orbán" teljesen lekopírozta "gáspár győzikét"
kukac50
A Jó Isten szólítsák fel,hogy takarítsa el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.