Az MNO cikke még egy kicsit ráerősít a bevándorlók démonizálására.

Magyarországot egyelőre csak tranzitországnak tekintik a terroristák, de Budapesten is terveztek fegyveres támadást, amelyre a tálib ellenállás egyik vezetője adott utasítást, írja az Magyar Nemzet Online hozzátéve, a merényletre készülők leleplezésében természetesen nagy szerepe volt a TEK-nek.

Az Európai Unióban jelenleg kétezer-ötszáz olyan személyt tartanak számon a különböző titkosszolgálatok és rendvédelmi erők, akik potenciális elkövetői lehetnek egy terrorcselekménynek – írja a cikk. Magyarországot jelenleg főként arra használják a potenciális terroristák, hogy Nyugatra jussanak, egy pakisztáni kiképzőtáborból Budapesten keresztül érkezett például Berlinbe az a férfi, akinél olyan adathordozókat találtak, amely tervezett terrorcselekmények részletes leírását tartalmazta.

A TEK már több embert is lekapcsolt, akik Magyarországon keresztül akartak terroristacsoportokhoz eljutni. Egy holland lányt tavaly ősszel azért vettek őrizetbe, mert az Iszlám Állam harcosa akart lenni, decemberben pedig két tizenéves fiút fogtak el és adtak át a hatóságoknak, mert szíriai terroristakiképző táborba készültek.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Elkezdték a közvélemény megdolgozását?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Azért ez a Hajdu nem hülye: kitalálta magának ezt a tekesdi játékot. Kapja a milliárdokat a "cég" számára, meg a jó fizut magának. Oszt nem kell semmiről el/beszámolni, mert olyan aranyosan tudja mondani az Olgának, hogy "tessék nekem megengedni, hogy erre ne válaszoljak", meg "ne haragudjon, de erről nem számolhatok be". Elbújik a "titkos manőver" mögé, oszt jónapot.
kkalman
@Aki Én: ma: 11:55 Magyarország már akkor is jobban teljesített. :-)
Nil
valamivel igazolni kell a TEk fenntartását és a kidobott milliókat
kukac50
A bevándorlók csak megszeretnének élni valahol a munkájukért járó pénzből!
Úgy mint a Magyarok akik külföldön dolgoznak!
Vida Ildikó korruptságáról beszéljenek inkább.
oncogito
Nagyugye? Nem is történt kis hazánkban terror cselekmény!

Erről egy régi vicc jut eszembe.
Egy olasz és egy görög ember vitázik, hogy melyiküknek régebbi a kultúrája.
A görög mondja, hogy náluk az ásatások során telefonvezetéket találtak, tehát a régi görögök már ismerték a telefont.
Az semmi. Kontráz az olasz. Nálunk az ásatások során semmit nem találtak. Tehát a régi rómaiak már ismerték a vezeték nélküli telefont is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.