pestisracok.hu tudni véli, ezért hallgatnak a Simicska-Orbán háborúról. A portál szerint Simicska Lajos régről ismeri az MSZP-s Puch Lászlót, így Puch feladata lenne a vállalkozó megkörnyékezése.

Bár az MSZP sem bízik abban, hogy Simicskából vérmes ellenzéki lesz, de azért úgy gondolják, hogy megéri a hírzárlatot az ügy. Az "reményre" adhat okot, hogy Simicska a Puch Lászlóhoz kötődő Népszavában szólalt meg először, ráadásul anno a Közgép Zrt. a Népszavában is hirdette magát. Sőt, állítólag Puch és Simicska gazdasági érdekei közt is van némi összefonódás. Például a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorait előkészítő Hung-Ister Zrt. felügyelői bizottságában mindkét férfi embere ott ült.

Az MSZP elnöke, Tóbiás József cáfolta a feltételezéseket, szerinte azért nem nyilatkoznak az Orbán-Simicska harcról, mert ennél vannak nagyobb problémák is az országban, ráadásul Tóbiás szerint a múlt hét előtti péntek a sajtószabadság fekete napja volt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kond: Húúú, de okos vagy! Amíg a Simicska finanszírozta a fideszt, addig nem csak a pénz számított, igaz? Az egy tiszta, érdekektől mentes szerelem volt, ugye? Sőt, a politikában a pénz az egyetlen, ami nem is számít, ugye? Szerinted a politikában miért geciznek úgy általában? Nem a pénz dominál, ugye? Sőt, láthatjuk, hogy mindegyik átlagbérért teszi, plusz juttatások nélkül,ugye? A publikusan megtakarított 4,2 milliárdjuk is csak a nagyitól kapott kölcsön, ugye? Mi szükség az ilyen semmitmondó butaságokat leírni? Csak a szervereket terheled.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Perfekt, "hogy batyus halott márpedig nincs?!"

Más olvasatban ez úgy hangzik, hogy halotti kabáton nincsen zseb. Pedig van, ha nem is a halott kabátján, de az örökösökén elég nagyra szokták szabni. Ráadásul a "dinasztia alapítókban" még jobban munkál a harácsolási vágy az átlagosnál.
tenger49
...újabb lejárató támadás Tóbiás József által talán még feléleszthető párt ellen.Lejáratás érdeke minden 2-4%-s pártnak és természetesen a jobboldalnak.
tenger49
...bocs,de kihagytam az %-s libsi pártot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.