A Millenárison tartja szokásos évértékelő beszédét a miniszterelnök – értesült a VS.hu. A lap szerint beszédében minden bizonnyal szóba kerül az alsó középosztály megerősítése, ez a téma lehet ami meghatározza majd a következő időszak kommunikációját.

Orbán a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére 1999 óta tart évértékelő beszédet, rendszerint februárban. A kormány vezető politikusai háttérbeszélgetéseken az elmúlt hetekben azt mondták: a PEE felkérése már megérkezett, az időpontot a miniszterelnök stábja választja ki. Idén Angela Merkel és Vlagyimir Putyin látogatása, illetve a veszprémi időközi választás miatt nehezebb volt megfelelő időpontot találni – jegyzi meg a lap.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Így fog kezdődni: "Köszönjük, hogy megint szétlophattunk mindent"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@szandokan: Figyu Szandi! Viszed a pálmát hozzászólások számában, de a minőség rovására teszed. Átlagosan fél sor egy megnyilvánulásod, nem csoda, hogy ebbe nem fér bele tartalom. Az írásaid alapján egy fiatal, hisztis nő lehetsz. A ,,bibibi", ,,vagy te", ,,ugyisbugyis" és hasonló típusú vélemények nem igazán értelmezhetők. Ha van mondandód, akkor azt mond el, de legyen valami értelme.. Pusztán mindenkihez címezni valami felesleges együgyűséget, felesleges. Ha neked ezek a vitapartnerek nem elég jók, akkor miért nem keresel valahol mást? Eddig csak azt a véleményt erősítetted, miszerint a fidesz mellett nincsenek érvek. Ha ez a célod, akkor jól nyomod.
Aki Én
@szandokan: Szandi! Én most világosodtam meg veled kapcsolatban. Ezt írod:
,,Ami tőlem elvárható szint, azt nem itt fogom mindenáron bemutatni. Ahhoz kellenek értelmes partnerek..."
Te azt hiszed, hogy valami partner kereső oldalon vagy. De mit akarsz bemutatni, lehet, hogy megnéznénk mi is. Króm rúd van benne?
Aki Én
@m.macskosz: A Szandi félék nem értik az ilyen összefüggéseket. Nekik Juliska néni egyenlő a korrupt politikusokkal. Sőt, Juliska nénit nem védenék adott esetben.
bencemacska
@szandokan: február 17., 14:56

Főleg ha Juliska néni narancsot árul az őstermelői piacon, pedig nincs is üvegháza!
szandokan
@Aki Én: Azért rendesen mellélőttél velem kapcsolatotosan. Ha nem haragszol, akkor nem írom le megint, hogy ki is vagyok. Nagyon új lehetsz még itt. Régebben hosszabban is kifejtettem a véleményemet, de rájöttem, felesleges. Egy nem Fidesz gyűlölő, munkájával lett jómódú embert itt nem sokan szeretnek, a siránkozás éppen ezért távol áll tőlem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.