Putyin bejelentette, hogy ezt akarja, mi hagyjuk. Az Orbán-Putyin találkozó pedig segítheti Magyarország energiaellátásának biztosítását – írja az mno.hu.

Szijjártó Péter külügyminiszter a Lánchíd Rádiónak beszélt arról, hogy meg kell hosszabbítani az idén lejáró gázszállítási megállapodást az oroszokkal. Magyarországnak és Európának is az az érdeke, hogy minél több útvonalon érkezzen hozzánk gáz. Ez ellentétben áll a 444.hu feltételezésével, hogy ezt már korábban valójában meghosszabbították és erről elszólta magát hétfőn Aradszky András energetikai államtitkár.

Szijjártó a Putyin által megkoszorúzandó, '56-ot ellenforradalminak tartó emlékműről azt mondta: ez nem a magyar kabinet álláspontja, egyébként is annak felújítása orosz pénzből történt.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Apuka is feldobott mindenkit a haszonért a "fia"miért lenne más , csak ők egy országot áldoznak fel .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Azért mikor O.V. Putin oldalán fejet hajt ezen "emlékmű" előtt , utána nyugodtan kérjen meg valakit, hogy köpje pofán--- MERT MEGÉRDEMLI !!!
papa.49
Azt már meg se említem hogy annak idején a Suezi csatornát keresték a szovjet katonák, mert az volt nekik megadva, vajon miért is!!!
papa.49
Arra meg külön kíváncsi lennék ha a hazugovics a II VH. elesett magyar katonák sírját kívánná megkoszorúzni a Putyin menne-e vele, KÉTLEM, MEG SE ENGEDNÉK!!!
bakegya
TÉVED EZ A "VÁDALKUVAL GAZDAGRA MATYÓHÍMZETT"-MERT JOGA NINCS,CSAKKK POFÁJA- a jogot viszont te és ORBÁN VIKTOR gazdád adjátok a pofájához!
Geopolitikai nullára redukálva ezzel a Magyar -nemzeti önbecsülés minden relációját.
Személy szerint pedig mi van akkor ha elfogy a gáz?-csakkk a büdös valagatok mrad,amit szét kellene csakkk rúgni-na majd a haverotok megteszi.
nyanya001
" A parcellában több mint 7000 orosz katona van eltemetve. A felújításokat két éve kezdték meg egy orosz milliárdos támogatásával.
2013-ban már a jobbikos Staudt Gábor rákérdezett Hende Csabánál a feliratokra, aki azt válaszolta: a minisztérium 2013-ban jelezte az orosz-magyar hadisírgondozó bizottságnak, hogy a szöveg sérti az alaptörvényt, még új javaslatot is tettek. Miután az orosz fél nem reagált, félévre rá újra jelezték a problémát, de láthatóan azóta sem történt változás. Ez azért is érdekes, mert még 1992-ben Borisz Jelcin akkori orosz elnök megkövette Magyarországot az '56-os beavatkozásuk miatt. " ( forrás : Propeller )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.