László-Varga Zsuzsanna, a kormányhivatal volt főigazgatója és a férje a múlt csütörtökön Pakson egy benzinkútnál konfliktusba került dr. Horváth Kálmánnal, Tolna megye kormánymegbízottjával – számolt be a teol.hu.

Egy szemtanú szerint inkább csak dulakodás és kiabálás volt, verekedés nem. Mint mondta, 17 óra 20 körül érkezett egy férfi és egy nő külön autóval, a férfi tankolni kezdett, a hölgy pedig a kocsi mellett állva beszélgetett. Ekkor a másik irányból fekete autóval érkezett egy férfi, aki valószínűleg a mobiltelefonjával lefényképezte őket, mert a nő tiltakozva nekitámadt. Munkahelyi dolgokról vitázhattak, mert annyit értett, hogy a nő azt mondta: „akkor mondtál volna fel rendesen”.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, február 12-én Pakson korábbi hivatali eljárása miatt egy 42 éves nő és egy 46 éves férfi tettleg bántalmazta a Tolna Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottját. A két bonyhádi lakost hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését tagadták, a vallomástételt megtagadták. A tényállás körvonalazódását követően a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság elfogultságot jelentett be, és az ügyben keletkezett iratokat megküldte az Országos Rendőr-főkapitányságnak, hogy az eljárás lefolytatására más nyomozóhatóságot jelöljön ki.

A lap megkereste László-Varga Zsuzsannát, aki azt mondta, „sem a feljelentésből, sem helyszínen nem derül ki, hogy milyen hivatalos eljárásról lehet szó, ezért a feljelentésben foglaltakat nem tekinti megalapozottnak, és maga is könnyű testi sértést szenvedett."

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Az egyik seggnyaló kitúrta a másik seggnyalót. Magasan van a léc, megy a taposás. Nem sok hely van a vályú körül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Az egyik seggnyaló kitúrta a másik seggnyalót. Magasan van a léc, megy a taposás. Nem sok hely van a vályú körül.
papa.49
@nezelodo: A bringa kerekét nem szúrták ki előzőleg, kár...
human
Nálunk is megy a fészkelődés. Öröm látni ahogy egymás tépik a posztokért a fideszesek. Volt, hogy rendőrségi ügy lett a dologból. Úgy néz ki, hogy két részre szakadtak. Sajnos azok a fideszesek el vannak nyomva, akik a szakmaiságot előrébb valónak tartották a pártérdeknél. Ebből kettőt ismertem. Az egyiket leváltották vezetői állásából a másikat pedig fekete listára tették és nem kaphatott állást a környéken.
Ezen kívül van aki templomba jár, külsőre igazi hívő, de a valóságban szeret hatalmaskodni, éreztetni, hogy ő bizony egy vezető. Benne ez a két személyiség jól megfér egymás mellett.
nyanya001
Hadd tépjék egymást ! Markodnak a koncon kinek jusson zsírosabb falat !
Úgy tűnik, igaz lesz, hogy belülről fog széthullani a Fidesz !
nezelodo
"papa.49
@nezelodo: A bringa kerekét nem szúrták ki előzőleg, kár..."
Az a bringázás a verést követő kéthetes kórházi ápolás fedőtörténete volt. Vagy hallottál ezektől egy olyan történetet amiben nem hazudtak?
kakaósbögre
én azért-már ha lehet-megnézném a benzinkút biztonsági kameráinak felvételeit. így is röhögök,de ha látnám lehet hogy visítoznék :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.