Több, mint 100 késszúrással ölte meg a feleségét egy férfi Budapesten, mert "megelégelte, ahogy a nő beszélt és viselkedett vele" – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

A gyilkosság még február 11-én történt, ám a rendőrök, a nőt hiányoló szomszédok bejelentése alapján csak február 13-án fedezték fel az asszony holttestét.

A tájékoztatás szerint, az 57 éves férfi a főváros VIII. kerületében található közös lakásukban szurkálta halálra a kanapén fekvő nőt. A szúrt és vágott sérülések az áldozat egész testén megtalálhatóak voltak. A társasház lakóinak két nappal később tűnt fel, hogy a közösségi oldalon aktív életet élő nő nem ad életjelet magáról. A szomszédok a férjnél érdeklődtek, aki a nő betegségével indokolta az eltűnését. A lakóknak az lett gyanús, hogy miközben felajánlották, hogy meglátogatják az asszonyt, a férfi ezt nem engedte, ezért február 13-án értesítették a rendőrséget.

A kiérkező járőrök a lakásban megtalálták a nő holttestét, a férjet – aki otthon tartózkodott – elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett.

A férfivel szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a BRFK, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amelyet a bíróság február 16-án rendelt el – közölte a rendőrség.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Biztosan bekattant! Egy halottal, akit ő ölt meg, egy lakásban lenni akár fél órát is... Talán már fel sem fogta.
ila51
@eszegfu: Lehet hogy rátapintottál a lényegre . :(
eszegfu
@ila51: Szerencsétlennek igy is, ugy is "vége a dalnak". Ha csak pillanatnyi elmezavara lehetett, akkor talán élete végéit sitten fog ülni, ha végleges, akkor kényszer gyógykezelésre itélik, mely majdnem ugyanaz, csap éppen nem fogja fel.
Levendula
@eszegfu: Á, dehogy kap életfogytot! Hirtelen felindulás...
eszegfu
@Levendula: Lehet, hogy Neked van igazad... de én abból indultam ki, hogy 57 éves.
ila51
@eszegfu: ...most olvasom , sajnos nem pillanatnyija van neki , régebben is kibontakozott már...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.