Csak azt tudni, hova járt általános iskolába, a többi intézményre csak utalnak egyetlen fellelhető önéletrajzában – derült ki az RTL Klub híradójából. Ezt az önéletrajzot az RTL Klub a Who is who nevű oldalon találta. A portálnál elmondták, adataikat személyes interjúkon rögzítik, így minden, amit tudnak, Habonytól származik. A Who is who a hitelességet nem vizsgálja, csak azt, hogy hihetőek-e az adatok.

Ezek alapján Habony 1983-tól 1987-ig képzőművészeti szakközépiskolába járt. A híradó megkereste országszerte azokat az iskolákat, akiknél akkoriban lehetett ilyen képzés, de egyikükhöz sem járt Habony.

1987 és 1990 között Habony restaurátor szakon tanult, de a jogutód intézménynek nincs restaurátor iskoláról tudomása és a hallgató nyilvántartásban – amely 1871-től vezeti a tanulók nevét – sem szerepel a férfi neve.

Az önéletrajz további pontja szerint Habony 1991 és 1993 között kulturális menedzser szakon végzett Bécsben. Az RTL Klub megkereste a leíráshoz leginkább közelítő intézményt, de ott oktatással nem foglalkoznak, csak kutatással.

Hiába kereste a csatorna a Miniszterelnökséget is, ők azt mondják, Habony nem dolgozik náluk, így nincs meg nekik sem az önéletrajza, sem az elérhetősége. Habony Árpád az ügyvédjén keresztül sem kívánt nyilatkozni az RTL Klubnak. Így csak két dolog tudható a férfiról biztosan: az egyik, hogy 2001-ben koronagondnokként dolgozott, a másik: hogy Orbán Viktornak ad tanácsot többek közt.

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
"A titok és a hazugság majdnem ugyanaz." (Emily Giffin)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@m.macskosz: A Mamaink nezetei is nagyon kozel alltak egymashoz, mint a mienk, hihi...:o)))
Yoda69
Szamit? Dojcstamasnak se volt, aztan megis sprotminisztert csinaltak belole a fideSS elso evadjaban.
Egy a lenyeg jol fekudjon a zsirtahonak.
ilos
@karma1: Így már megnyílt, de semmi csodát nem látok. Orbánra meg vissza se tértél.
karma1
@ilos: Szoval a KET diplomajat SEM latod... Ezt hivjak iranyitott latasnak: csak azt latod meg, ami a te partodnak jo, te emlegeted meg mindig Bajnait liBajnainak, mert marhara nem erdekel teged, hogy a birosag felmentette Ot buncselekmeny hianyaban, - orban viszont nem erdekel, mar semmilyen felallasban sem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.