A csatorna Tiborczék tükrospusztai birtokán forgatott. A helyet – amit korábban 420 millióért akartak eladni – lovasklubként hirdetik, de nem lehet becsengetni hozzájuk. Mikor észrevették a Házon kívül riporterét, odament hozzájuk egy alkalmazott, aki szerint Tiborczék éppen nem tartózkodtak otthon. Boros Krisztina akkor is falakba ütközött, mikor a szomszédoktól, illetve a helyiektől szeretett volna érdeklődni Tiborczékről. Egy arra járó autós annyit mondott, az emberek nem beszélnek, félnek.

Tiborczék zárkózott életet élnek, ám azt lehet tudni, hogy Tiborcz István családjának sem megy rosszul. Apjának, Sándornak mezőgazdasági cége van, amelynek bevétele 2011 óta folyamatosan nő. Testvére, Tiborcz Péter a közeli bicskei önkormányzatban volt fideszes képviselő, most a NAV informatikai osztályának vezetője. Másik testvére, Tiborcz Eszter a bicskei földek 40%-át nyerte el a földpályázatokon.

A miniszterelnök veje, Tiborcz István szerencséjét elsősorban az utcai lámpák modernizálása hozta meg az Elios Innovatív Zrt.-vel, aminek 2012-ben már 3 milliárd volt a bevétele. A sikertörténet 2009-ben, a Lázár János vezette Hódmezővásárhelyen indult, ahol először nyerték el a jogot a modernizálásra. Hódmezővásárhely – bár el volt adósodva – hitelt vett fel arra, hogy ezt kifizesse. Hasonló történik napjainkban Bicskén, Pécsett és több más városban is, ahol az önkormányzatok több százmilliós hiteleket vesznek fel Tiborczék cége miatt, mert szerintük a beruházás 9 év alatt majd megtérül. Ám nemcsak az önkormányzatoknál sikeres a cég, például ők csinálták a felcsúti stadion világítását is. Az RTL Klub kereste az Elios Zrt. vezérigazgatóját, Sájer Gábort, de ő írásban annyit válaszolt, hogy Tiborcz a cég napi munkájában nem vesz részt.

Végül a csatorna nem felejtkezett el Tiborcz István decemberben vásárolt keszthelyi kikötőjéről sem. Aki egyébként a vétellel nemcsak a kikötőt szerezte meg, hanem az előjogot is ahhoz, hogy a kikötő ingatlanait pályáztatás és versenyeztetés nélkül vásárolhassa meg. A Házon kívül csak a helyi yacht klub elnökét tudta szóra bírni. Szerinte ők is tárgyaltak egy ideig az önkormányzattal, hogy megvegyék a kikötőt, de végül nekik valamiért nem adta el a fideszes városvezetés. Tiborcz Istvánt a helyiek nem ismerik, úgy tűnik csak két dolog miatt volt köze eddig Keszthelyhez: egyrészt itt szokott vitorlázni egyik üzlettársa az Elios Zrt.-ből, másrészt az Elios Zrt. az itteni lámpákat is modernizálta 2014-ben.

Tiborcz Istvánt hiába kereste az RTL Klub, nem akart reagálni.

A Házon kívül teljes adása itt tekinthető meg.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@oncogito: Tudom mit érzel. Többször megfogadtam, hogy nem írok semmit, mert az ég világon semmi értelme. De elolvasok egy ilyen cikket (láttam a műsort) és eldurran az agyam. Nem is feltétlen ezektől a gerinctelen, élősködő tolvajoktól, hanem sokkal inkább az ezeket éltető idiótáktól, akiknek még hasznuk sincs ebből. Tulajdonképpen az ezeket éltetőknek köszönhetjük ezt az egészet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
EGO
- Hallo tessék, itt a Vajna off-shore!
coyote3
Ma ahhoz, hogy anyagilag szárnyalj, elég benősülni egy tolvaj diktátor családjába és elvenni feleségül egy ilyen rüfkét. Elnézem azokat a kisvállalkozásokat, amik tulajdonosai a szorgalmukkal, a kitartásukkal, az eszükkel és rengeteg munkával is csak vegetálnak, nem jutnak ötről-hatra. És ezek ellen beszél az a rogán nevű pénisz, aki életében még nem alkotott semmit saját erőből.
mariaberta
Az após kölcsönadta a "saját lábait" a vejének meg a leányának.
Hellcat
Csatlakozom az előttem szólókhoz...ép ésszel nem bírom felfogni, hogy lehet ezeket támogatni...támogatni hajajjj van aki isteníti őket. Nem bírom megemészteni, hogy lehet ebben az ország ennyi agyatlan ember aki nem lát át a szitán...mennyire kell ahhoz hülyének lenni, hogy egy kis propagandával ennyire meg lehessen vezetni valakit? Nagyon komoly gondok vannak ebben az országban...
rosalinda57
Nagyon csúnya ez az asszonyka !-nem tehetek róla, de az esküvőjén még valahogy kinézett, de ezen a képen, ó borzasztó !
magyarbakancs
Van egyáltalán olyan politikus ebben az országban ki a hazájára, nem hitbizományiként tekintene ?Saját tulajdonként kezelné?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.