Orbán titokzatos tanácsadója a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában szerezte meg a bizonyítványt – írja az mno.hu. Az intézmény titkársága telefonos érdeklődésre rövid idő alatt átfésülte az érettségi adatbázist, és megtalálták Habony Árpád nevét, aki valóban 1983 és 1987 között járt oda.

Az is kiderült, a férfi díszítő szobrász szakon végzett. Az MNO ugyanakkor hangsúlyozza: nincs birtokában a hivatkozott dokumentumnak. Így sem a lap hitelességét, sem azt nem tudja ellenőrizni, hogy csupán névazonosságról van-e szó. A titkárságon a neve elhallgatását kérő illetékes arról tájékoztatotta portált, hogy nem adhatják ki az anyakönyvi lapot, és másolatot sem lehet készíteni róla.

Érettségije ügyében Habony Árpád nem nyilatkozott – igaz máskor sem szokott reagálni a megkeresésekre. Azzal, hogy Habonynak milyen végzettsége van, az RTL Klub híradója foglalkozott nemrégiben.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Na, akkor most én is elkezdem keresni a diplomámat, remélem megtalálják!!!:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Rózsika Hatházi: Ez egy nagyon értékes szakma!Régi épületek stukkó díszítéseit restaurálják!De ezt a Habonyt látva ,nem hinném hogy volt az életében a kezében gipsz kés,vagy vakoló kanál!A Tanácsadói képességét, meg magunkon érezzük!
bakegya
@ilos: téged most löktek ide a FIDESS-KÁPÓ-KIKÉPZŐBŐL-a szöveged mint a matyóhímzés olyan cifra és még személyekre szabott is.
A MODINAK IS ÜZENHETNÉL VALAMI CIFRÁT!
bakegya
Még kiderülhet,Árpika vizibolhatenyésztőként végzett,így aztán vígan osztogathat tanácsokat a fidessmocsárban!
evacica
Orbán tanácsadóinak minősége egyre lejjebb süllyed, hiába csak az okos emberek gyűjtik maguk köré a náluknál okosabb embereket.
Bercifiu
@Rózsika Hatházi: Talán a seggnyaláshoz tud tanácsot adni, vagy, hogy a szarból hogyan csináljuk szobrot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.