Érdemes megfontolni, hogy magunkra zárjuk menet közben a kocsiajtót, egy rablóbanda ugyanis a pirosnál ácsorgókat szúrta ki magának.

Több kerületben is fosztogat az a rablóbanda, akik nők kézitáskáit lopják el – számolt be a Pénzcentrum.

A XXII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetése miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetők ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy járókelő kézitáskáját az autójába pakolás közben ellopta.  Az eltulajdonított kézitáskát a később megtalálták, azonban abból több értéktárgy is hiányzott, ezért az okozott kár csak részben térült meg.

Az elkövetés óta több helyen is felhívják a figyelmet, hogy az elkövetők csuklyát viseltek, és főként nőket támadnak meg az elkövetők, a sértetteket gyakran leütik.

A BRFK XXII. kerületi Rendőrkapitányság szeretné megnyugtatni a lakosságot, hogy az elkövetett cselekménnyel kapcsolatban minden tőle telhetőt megtesz az elkövetők felderítése és elfogása érdekében, ugyanis Budafokon is történt hasonló eset:

Budafokiak figyelem! Ha nem velünk történik el sem hiszem. Tegnap este a bevásárlóközpontba igyekeztünk a hátsó úton mentünk, ahogy szoktunk, nem volt késő, este 7 óra. Megfogott minket a piros lámpa és eközben erősen bambultuk az előttünk kanyarodó buszra. Ez idő alatt egy kapucnis, arcát eltakaró fiatal "ember" feltépte a kocsi ajtaját és félig beülve magával ragadta a táskámat. Szerencsére csak a mosnivaló ruhám volt benne. Miután ő is észrevette és úgy döntött nem mos rám, ezért odavágta távozásuk közben a táskámat. A rablók hárman voltak egy nagy zöld autóban, kapucnit és maszkot viseltek – írja egy újbudai portál.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Olasz módszer ! Motorról, robogóról lepattan az utas - ajtónyitás - táska ki - és pucolós, akár a jádára is felhajtva !
Fradigege
Elég régi trükk. Nekem automatikusan bezárnak az ajtók, ha elindulok. +soha nem teszem a táskám a hátsó ülésre. Magam mellé a földre. Vagy az ülésre és a kézifékbe vagy a könyöklőbe beleakasztom. Ha tömegközlekedek, akkor is az ölemben fogom és rátekerem legalább az egyik csuklómra a vállpántot.
wagabund
ez a felhívás is megjelenik vagy évente. volt hely, ezt a "hírt" tették be...

az élet megy tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.