Habony exfeleségének, Kaminski Fannynak az édesanyjáról van szó, aki egyedi polgármesteri méltányosság alapján bérelheti a lakást – tudta meg az RTL Klub híradója. Kaminski onnan lehet ismerős, hogy ő Orbán Viktor Facebook-oldalának a szerkesztője.

Az információt a helyi LMP-s képviselő révén tudta meg a csatorna: a politikus kikérte ugyanis minden lakó bérleti szerződését, hogy megtudják, ki az első emelet egyes lakásának bérlője. Ha igazak a feltételezések és valóban ott lakik Habony, akkor az szabálytalan és szerződést kéne bontani, mert csak az lehet a bérlő, aki életvitelszerűen lakik ott. Az RTL információi szerint ugyanis az asszony valójában nem lakik ott, míg Habony Árpádról videófelvétel is van, ahogy a ház kapuját nyitja.

Az RTL Klub megkeresésére az V. kerületi önkormányzat azt mondta: a lakás bérlője 2008 óta ugyanaz, nincs tudomásuk arról, hogy más lakna ott helyette. A bérlemények ellenőrzését pedig a város üzemeltetője végzi folyamatosan.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
ez a csóringer mindig ugyanabban a kabátban van meg ugyanaz a haja is.
lampa laz
@pbalage: tudod ez a görény láthatatlan, így csak 1-2 fotó erejéig tudták megörökíteni, ezért látod mindig ugyan azt.
pbalage
@lampa laz: tudom én azt nagyon jól, de hát csak abszurd humorral tudok túlélni itt Gecisztánban.
eszegfu
Érdekes lehet Habony és a volt anyós lakcimkártyája is... vajon milyen cimre állitották ki?
Anna Mária
"egyedi polgármesteri méltányosság alapján bérelheti a lakást" - szegény Fanni szegény anyukája, milyen rettenetes élethelyzetben lehetett, ha a polgármester méltányosság alapján juttatta bérlakáshoz! Biztosan a hajléktalanság fenyegette. :)

Most már tényleg minden képzeletet felülmúl, amit ezek megengednek maguknak minden következmény nélkül.
freemanpetya
Egyedi polgármesteri méltányosság alapján bérelheti a lakást? Ahogy azt Simichka mester mondta: ezen kurvára meg vagyok lepődve! Egyébként meg nincs tudomásuk arról, hogy más lakna ott? Most már van! ...Árpád egyszerűen a szegény ember David Beckham-je... de azért Gucci szatyorral megy a WC-re is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.