Az ózdi jobbikos polgármester kabinetfőnöke írta ezt, de egykori Facebookos bejegyzésének nem lesz semmilyen következménye, mert elégedettek munkájával – derült ki az RTL Klub híradójából. Vincze Erzsébet azért volt dühös, mert édesanyját kétszer is kirabolták – szerinte – cigányok.

Vincze Erzsébet még 2012-ben írta ki ezt közösségi oldalára, azóta viszont már magát az adatlapját is törölte. A helyi roma szervezet is tudott a bejegyzésről, de nem mertek róla szólni, nehogy őket érje támadás miatta és azért sem, mert szeretnének jó viszonyt ápolni a jobbikos városvezetéssel.

Az ózdi Jobbikos polgármester – Janiczak Dávid – elítéli a bejegyzést, de szerinte a nő azóta megbánta kiírását. Janiczak azt is kihangsúlyozta, a nő nem a párt tagja, csak munkatársa.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
@Linna: - tudod, ha ezt a gyilkosokra mondod, ok. De te cigányokra mondod, mintha ismernéd mind és tudnád, hogy mind gyilkos.
Ezért vagy rasszista!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
@oncogito: Hát bizony-bizony ismerem őket, és még tudom is, kik öltek. Aztán meg éppen lehettek volna az én idős szüleim is az áldozatok! Csak éppen aznap hálistennek nem voltak ott! Úgy gondolom, el lehet fogadni az elfogultságomat!
Ettől függetlenül voltak cigány munkatársaim, pertuban vagyok a cigány ismerőseimmel is, bálban együtt mulattunk, táncoltattak, ha gondjuk volt és tudtam segíteni megtettem, de tudod, nagyon-nagyon ismerem őket, és szinte tévedés nélkül tudom, hogy mit követtek el fehérek, és mit cigányok. Ez független attól, hogy volt, aki annyira megbízott bennem, hogy elmondta milyen disznóságot csinált. Hozzáteszem, nem kellett elárulnom.
Úgyhogy mikor elköltöztem, megérdeklődtem, hogy ahova mennék, az cigánymentes övezet-e.
A cigányozásról meg annyit, hogy akiket én ismerek, azok mind cigánynak titulálják magukat, és röhögnek a romázáson.
Egyéb megbeszélnivaló?
freemanpetya
@Linna: magaddal kellene pertuban lenned meg a pszichiátereddel. Ti tangás szélsőjobbos aberrátumok minimum olyan hazugok vagytok minta sohanemjártammelegbárbangabriellák meg a tangás-szakállas-motoros veszedelmek akik nem melegek, csak forrókák. Na, te is pontosan annyira ismered a romákat mint amennyire szélsőbeteg neobarom társaid a tisztességet és az erkölcsösséget ismerik. A te világod a kuruc, az gyűtőhelye a hozzád hasonló falubolondoknak. Próbálkozz inkább ott, mert mi soha nem fogunk megérteni vagy veled egyetérteni. Eltévedtél mint Zazrigabi a melegbár mosdójában...
oncogito
@Linna: - felületes vagy. Én arra utaltam, hogy nem ismerhetsz MINDEN cigányt.
Feltételezem cigány írótól sem olvastál semmit és pl.Lakatos Menyhért életét sem ismered.
Ajánlom nézz utána, mielőtt a rasszizmusod tovább fejlődik. Ha meg jobbikos szimpatizáns vagy, akkor neked már úgyis mindegy.
Linna
@freemanpetya: Édes fiam, kinőttem már nagyon régen a tangakorból, és van bőven elég tapasztalatom, hogy abból éljek és beszéljek. Azok után, hogy a szüleim kis birtokát földig rombolták, mintha atombombát ejtettek volna rá, és amikor a papám feljelentést tett a rendőrségen, és azt javasolták neki, hogy ha meglátja őket, sürgősen menjen haza, nos ezek után talán szabad egy kicsit utálkoznom, nem?
És ugyanúgy nem szeretem a pubikák magamutogatását, felvonulását sem! Ebben a témában a teljesen elfogadható világnézet, amint Caramel mondta, hogy:
„Én nem vagyok a romaság élharcosa, nem fogok cigány zászlóval vonulni a Hősök terén..."
Szerintem még nem is cigányozta őt senki! Ő egy normális magyar ember!
Nagyon-nagyon tisztelem Mága Zoltánt, Bangó Margitot is, és nem a zenéjük miatt, hanem azért a szerénységért és emberségért, amit mások felé mutatnak. Csak sajnos, az ilyen emberek vannak kevesebben.
Sokkal többet ismerek olyanokat, akit szinte lebontották a város fém "alkatrészeit", és ilyesmit időnként a tévében, újságban is olvashatunk, és hihetetlen nagy károkat okoznak! Senkinek nincs joga más munkáját tönkretenni, ellopni! Annyira gyűlölöm az esztelen rombolást, akár fehér, akár kicsit barnább az illető, hogy büntetésből olyan vidékre küldeném az ilyeneket, ahol a kezüket vágnák le ezért! Lopj el két lovat, és már nincs mivel vezetned.
És még egy "titkot" elmondok: szerintem sok cigány férfitől (már a normálisára gondolva) tanulhatnának a fehérek is, mert ők valahogy sokkal jobban bánnak ÉRZELMILEG a nőkkel, nem csodálom, hogy nem válnak úton-útfélen. A rohadékjáról most itt nem beszélünk!
@oncogito: Lehet, hogy felületes vagyok, de egy hetvenéves embert sírni látni, amikor tönkreteszik sok évtized munkáját két éjszaka alatt, na hát az nagyon ütős!! Aztán pár nap múlva meg azzal jön haza, hogy többet nem is megy arra, mert a szomszédot megölték... hát had legyek már naggggyon dühös!!!
Lakatos Menyhért életét és munkásságát valóban csak nagyjából ismerem, de...
dedy
Néhány kivétellel akiket nagyon tisztelek,mert dolgoznak és tisztességes emberek és akik a saját fajtájukat is megvetik ezeket segíteni kell, de a többi cigányra kellene egy jó megoldást taláni.
mate03
@Linna: Szerinted csak a cigányok ölnek rabolnak?Más náció szoba sem jöhet?Nem tudom a Móri vérengzést kik követték el? Szerinted azok is cigányok voltak?Nem védeni akarom őket! Csak egyenlő mércével mérjünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.