A kormánypárti képviselőknek "fogalmuk sincs, hogy miről beszélnek" – ecsetelte Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért képviselője a parlament bevándorlási vitanapján. A jelenlévő néhány fideszes politikust Szabó vég nélkül sorolt vádjai annyira kellemetlenül érintették, hogy az ülésvezető Hiller Istvánnak kellett rendet tennie.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Abzug62
Aztán mennyivel jobb a megélhetési politikus, mint a megélhetési bevándorló?! Hozzánk meg úgysem jönnek a bevándorlók, csak továbbmennének a szerencsétlenek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
Szegény Szabó Tímea csak azzal nincsen tisztában, hogy ha a menekültek tovább mennek Németországba és ott kapcsolják le őket és ők toloncolják ki őket, onnan hozzánk küldik vissza (mert tőlünk érkeznek hozzájuk), akkor utána megint csak nekünk lesz velük gondunk. Ráadásul ember nincs, aki meg tudná különböztetni, hogy melyik menekült a politikai menekült, melyik a megélhetési bevándorló és melyik a beépülni akaró terrorista?!
Bennünket eddig (szerencsére) elkerültek a terrorista cselekmények és remélem, ezután sem leszünk célpontok a számukra.
A menekülteket pedig etetni kell, holott már a saját lakosságunk több milliónyi munkanélküliek táborát sem egyszerű ellátni.
Tehát vagy be sem kellene engedni őket (válogatás nélkül), vagy hagyni kellene, hogy a lehető legrövidebb időn belül átvonuljanak az országon és menjenek ahova akarnak. De ebbe az esetben úgyis hozzánk küldik vissza... :-(
Fradigege
@Knapp75: rasszizmus? Szerintem így nézz körbe. Nézd meg Erdélyt, hogy a románok hogyan élnek. Vajdahunyadra menj el. Vagy itt ez a kis videó:

www.youtube.com/watch?v=x6I87tKUz4k

Ne marháskodj. Rasszizmus... hagyjuk már. Más kultúra.
bretagne
Az ember szíve elszorul, amikor ilyen videót lát. Tudom, hogy nem megoldás, ahogyan ott élnek, ezért kellene valami jó megoldás. De az nem az, hogy lázítják ellenük a hangulatot és börtönbe csuknák. Több emberség kellene!!!
Toby
Megkapták a g**ik a csajszitól ! Igaza van ! Szarházi csürhe, nem emléxik arra, hogy mit hazudott délelőtt, mást hazudik délután !
m.macskosz
@bretagne: @Fradigege: Ez egy megdöbbentő videó lehet egy eredeti skandináv számára.
Számomra az a rejtély, hogyan jutnak ki Magyarországról, Bulgáriából, Romániából a romák.
Miből?
Hogyan tudják megfizetni például az afgánok, a nigériaiak az embercsempészeket.
bretagne
@m.macskosz: Valahonnan nyilván van pénzük. Hiszen hozzánk is jönnek, hol gyalog, hol úszva és még különböző módokon. Még seftelnek is, ha van mivel. De valahogy biztosan kijutnak. Kanadába is mennyi roma utazott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.