Kampányt indított az Együtt a vasárnapi zárva tartás és a sunyimód shoppingoló fideszesek ellen. A párt Facebook-oldalán tette közzé a felhívást, melynek lényege, hogy a felhasználókat arra kérik, fotózzanak le vasárnap vásárló kormánypárti politikusokat, a képeket küldjék be az Együtt címére, amiket megosztanak a párt Facebook-oldalán.

Az akció célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a kiskereskedelmi egységek vasárnapi zárva tartása szerintük nem csupán káros, de emellett álságos is.

 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nyanya001: Nalunk vasarnap delelott 10.30-ig nem tul sok vevo van - mindenki a templomban (ez nem vicc, viszon itt NEM KOTELEZO, hanem hitbeli kerdes a templombajaras), utana viszont a templombol kiarado hivok egyemberkent rohannak vasarolni, mert sokan (a legtobben) 15-40 km-es korzetbol jarnak be az istentiszteletre, vagyis nem hulyek, hogy ketszer autozzanak a gyerekuknek a kovetkezo heti kajajat beszerezni.

Az egesz vasarnapi bezaras alsagos parasztvakitas, figyelemeltereles, mikozben egy jot lehet "multizni" is, de aminek sulyos kovetkezmenyei lesznek, ha nem is azonnal megjelenve a gazdasagi eletben. (Eppen eleg, hogy az elbocsajottak eleteben AZONNAL megjelent a borzalmas jovokep, az elszegenyedes...)
freemanpetya
Azt gondoljátok a PM-esekkel együtt, hogy ezek itthon vásárolgatnak? Már régóta Ausztria a törzshelyük, még kávézni is a Cafe Mozart-ba járnak Bécsbe. Mert megtehetik, nem közmunka bért kapnak. Legfeljebb a harmincadrangú, buta csinovnyikokat fogják elkapni shopingolás közben, de már szerintem azoknak is van annyi zsetonjuk, hogy átmennek Szlovákiába vásárolni vasárnap.
Fradigege
A gecik ellen csak a gecizés a járható út. Vevő vagyok az álszentség ellen gecizni. Rám számíthattok. De benzinkúton vásárlás sem engedélyezett! Minden fideszes otthon csücsül vagy templom. Ha kirándul a családdal, akkor szombat éjfélig tankolhat! Vagy vár hétfőig. Ha kifogy az üzemanyag üljön át egy másik kocsiba.
csabee.m
@karma1: Így van ezzel mindenki, akinek nem az istentisztelet napja van, hanem csak az istentisztelet órája. Családommal péntek naplementével megszűnök a hétköznapok számára, kész van a szombati ebéd,stb. és az istentisztelet 24 órája kezdődik a bibliai Tízparancsolat ajánlása szerint. Betegápolás, gyógyítás,életmentés természetesen ekkor is "belefér".
A gond a vasárnapi zárvatartással az,hogy teljesen elveszik a szabad önrendelkezést. Ezzel csupán a római kaotikus egyháznak tesznek jót (lásd: II.János Pál"Dies Domini"c. enciklika gondolkodásmódja a vasárnap katolikus megszenteléséről illetve annak az emberiségre nézve kötelező voltáról- mellesleg Biblia egy szót nem ír a vasárnap szentségéről, hanem a Teremtés emléknapjáról, a Sabbathról.)illetve gesztust. Másik része, hogy a szekularizálódó Európában a Vatikán elvesztette politikai és ideológiai befolyását, de Magyarország jelenlegi kormánya -élén a helyezkedő elnökkel- már 1998-2000 között tövig benyalt a Vatikánnak, illetve a magyar bíborosnak, ma pedig ezt folytatja, hogy erkölcsileg és politikailag a papság támogassa "szabadságharcukat" az elnyomás kiterjesztéséért.
Desischado
Szerintem sem ők járnak vásárolni, van házvezetőnőjük! De ettől függetlenül támogatom az elképzelést! Ez a bezárás csak arra jó, hogy a haveri kört lásd: baldauf laci - támogassák! Álszent hazugok!
rugacs
S ha nem sikerül a jelenben képet készíteni, elő kell venni régebbieket, vagy össze kell montírozni és már fel is lehet tenni kompromittáló hírként!!
Azt ugyan én nem hiszem, hogy a politikusok gyerekeinek ruháit, cipellőit a házvezetőnő vásárolná meg (mert a vásárlás nem csak élelmiszerről szól!), de igen csak örülök annak, hogy hamarosan hetente min. 1 alkalommal (vasárnap) biztosan találkozni fogok a párommal, aki kereskedelmi dolgozó. Mert eddig volt, hogy hetekig csak futólag találkoztunk.
Azért milyen szerencse, hogy az ellenzékiek mind egy szálig olyan jó élethelyzetben vannak, hogy nekik ilyen problémájuk sosem volt!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.