A 8. kerületi fideszes polgármester a Kubatov-lista kapcsán osztotta meg gondolatait – írja az mno.hu. Szerinte a veszprémi választás miatt került elő az ügy.

A politikus azt is elmondta, ez már egy lerágott csont, amivel megtanultak együtt élni. Így szerinte a 444.hu-nak nyilatkozó aktivista esete egyedi, nincs ilyen általános szabály a kopogtatásokon. Így szerinte, ha egy ismeretlen aktivista azt állítja, hogy ő maga ilyeneket jegyzett fel egy papírra, akkor neki volna elszámolnivalója, nem a Fidesznek.

Mint ismert, a neve elhallgatását kérő aktivista szerint a választásokat megelőző kopogtatásokon listázniuk kellett a szavazókat pártpreferenciájuk szerint. E betűt kapott a neve mellé, aki elutasítja a Fideszt, B betűt, aki bizonytalan.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
dajcstompit idézve: kijaf.om az kocsismáté?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
... már egy lerágott csont,... Simicska idézet ,Öszödi beszéd, Gyurcsány ,Bajnai bukott baloldal , elmúlt nyolc év , mind lerágott csont . A megígért 25 milláért dolgozni illetve hazudni kell .
Fradigege
Vénaszkennert Máté fütykösére! kubatov bolgár, kocsis miépes áruló. Kemény ez a nemzetpolitikai szakma.
colibri
Mit szól ebbe kocsismáté? Azt ígérte, hogy visszavonul, családi életet él és gyártani kezdi a fidesses nagycsaládot! (nem egészen így akartam fogalmazni)
Nil
sajnos elég sok fideszre szavazó ismerősöm van ...és a listázás nem most kezdődött
kakaósbögre
25 milláért én tudnék nagyobb baromságokat is összehordani

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.