A rapper – polgári nevén Pityinger László – akár 3 év börtönbüntetést is kaphat – derült ki az RTL Klub híradójából. A férfi elismeri, hogy cselekedete harsány, figyelemfelkeltő volt.

Pénteken megírtuk, garázdaság miatt emeltek vádat a rapper ellen. Dopeman most azt nyilatkozta az RTL Klubnak, hogy számára az a szobor a jelenleg fennálló rendszer jelképe volt. Így jelképesen a központosított hatalmat döntötték meg.

A Szolidaritás mozgalom – akik a szobordöntést szervezték – úgy reagált az ügyre, hogy az eljárás groteszk portré a rothadó rendszertől és az '50-es évek legsötétebb, legabszurdabb időszakát idézi.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A tisztelt szügyészség nem volt ilyen kényes,mikor Fletó bábuját akasztgatták,elégették,nem is egyszer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
271. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot

a) csoportosan,

b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el.

(3) A büntetés bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot

a) csoportosan és a köznyugalmat súlyosan megzavarva,

b) nyilvános rendezvényen,

c) fegyveresen,

d) felfegyverkezve

követik el.

(4) Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van.

(5) E § alkalmazásában erőszakos magatartásnak minősül a más személyre gyakorolt támadó jellegű fizikai ráhatás is, abban az esetben is, ha az nem alkalmas testi sérülés okozására.
dr. prédikátor
Ezek szerint azok is garázdák voltak akik nevetve nézték hogy a viktor szopkin hungarócellből készült ocsmány fejét leköpték, vagy csak megfogták!!!Én úgy láttam hogy az emberek N E M botránkoztak meg!!!Sőt nem is voltak közösségellenesek!!!
papa.49
A hazugovics már úgy gondolja elérkezett az idő hogy nyíltan ,,személyi kultusz,, legyen, hát akinek beveszi a gyomra az tegye, én nem fogok soha nyalni ennek a xarházinak...
hetöndöe
"Körmend 2006. - A Fidesz által szervezett demonstráción a "békés" résztvevők felgyújtottak egy Gy. F.-ről elnevezett szalmabábút! Akkor ez nem csípte a mostani hatalom szemét, sőt, hősöknek tartották őket, mint azokat is, akik heteken keresztül randalíroztak Budapest utcáin!
Ez nem sértette sokak ízlését? Ez nem zavarta a narancsködben élőket? Először talán mindenki a saját háza táján sepregessen!"
nemjoezigy
Erről szól a fideszkdnp törvénykezése, hogy olyan jogszabályokat alkottak (állítólagos szakemberek) ami egyszerűen csak gumi jogszabály, vagy gumi törvény. És e vonatkozik a gazdaságtól kezdve a ptk-ig. Ugyanazon tények ismeretében két, vagy több bíróság, két, vagy több különböző ítéletet hoz. Ha egyáltalán a kivételezett kasztba tartozókra vonatkozhat a törvény. (politikai, ideológiai, pénz és egyéb mentelmi jogok miatt)
nezelodo
Ja kérem, amit ez a felhevült repper tett az felségsértés. Amit a Fletó bábuval tettek az népakarat, és a népet én képviselem tartja a dakota.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.