A Jobbik szerint a vasárnapi veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választáson nem a független jelölt győzött, hanem a Fidesz bukott meg.

Az ellenzéki párt az MTI-hez eljuttatott közleményében annak a véleményének is hangot adott, hogy a választás megmutatta, az embereknek elegük van a Fideszből.

A Jobbik a választást értékelve azt írta: "az Orbán-kormány folytatta mélyrepülését, a Kubatov-listákra épített gépezett összeomlott, mert az emberek már immunisak a kormány sajtóhazugságaival" szemben.

Hangsúlyozták: a vasárnapi nappal megszűnt a kétharmad, Tapolcán pedig "a második szöget a Jobbik fogja beleverni a kormány és az elmúlt huszonöt év lejáratódott politikai elitjének koporsójába" – utaltak az újabb, április 12-i időközi országgyűlési képviselő-választásra.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A vegeredmeny szempontjabol ez TOKMINDEGY!!!

Ugyanis a 2/3-os valasztasokat sem a fideSS nyerte meg annakidejen 2010-ben, hanem a baloldal veszitette el - ami ugyanaz, csak most fordult a kocka...

Hulye Jobbik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Most egyet kell, hogy értsek a jobbikkal :)
Sokat segített, hogy lehullt a lepel a fidesz maffia működéséről. Ott van ugye a NAV botrány és már nyílt titok, hogy Simicska feladata az volt, hogy a közpénzt pártpénzre váltsa cégein keresztül. Ha a szegénység növekedése nem is, de ez már a jobb oldalon is kiverte a biztosítékot.
Linna
@Dr. Felipe: Nem szabad előre inni a medve bőrére, mert mi is (a nép) pofára eshetünk. Na még egy: nyugtával dicsérd a napot!
Ez csak egy csata volt, a végső győzelem még sehol sincs!
Linna
az emberek már immunisak a kormány hazugságaival szemben
Ide már édeskevés volt egy uszoda
Knapp75
Azért a Jobbikot és a vezetőség megélhetési rasszistáit ne keverjük a Jobbik szavazóival!
Biztosan sokan "átszavaztak", hogy hasznosuljon a voksuk (ahogyan Ózdon a baloldali szavazók is támogatták a jobbikos jelöltet), így a pártok támogatottságára vonatkozó spekulációkba kár belemenni ez alapján.

Az derült ki, hogy a választók megtalálják a módját, ha el akarják zavarnia Fideszt: a legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavaznak.
Clavigo
Buktak a ""Putyin-pincsik "..Bukott az Orbán-konda,,...Vonyó testvér sem "rúgott labdába ""..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.