Az Origo.hu megszámolta, hogy hány hír előzte meg a köztelevízió híradójában a vasárnapi veszprémi időközi választásról szóló beszámolót. Tizenhat.

Nem tartotta olyan fontosnak a köztévé, hogy beszámoljon a nézőinek a veszprémi fideszes kudarcról, ahol Kész Zoltán utcahosszal nyerte a választást, ezzel eltörölve a parlamenti kétharmados többséget.

Az Origo munkatársa megszámolta és az jött ki, hogy 16 hírt éreztek fontosabbnak a hírszerkesztők az utóbbi idők legfontosabb időközi választásánál. Olyan hírek előzték meg, mint az orrszívó porszívó gyártójáról szóló anyag, vagy éppen a fűtési rendszerek felújításáról szóló bejátszás, illetve egy olyan nemhír, amelyben egy elemző elmondja, hogy ha a hitelminősítők felminősítenék Magyarországot, az jó lenne.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
köhögő bolha
"Elnézést kérünk, mert hétfőn az orrszívó-porszívógyár megnyitásáról szóló riport második fele nem került adásba, helyette - műszaki hiba miatt - azt a teljességgel érdektelen hírt adtuk le, hogy a kormánypártoknak már nincs kétharmada a Parlamentben"
reseva
Ez a hír igazából nem hír, de azért köszönjük a tájékoztatást.
reseva
Ez a hír igazából nem hír, de azért köszönjük a tájékoztatást.
reseva
Bocs, nem akarok mindent kétszer mondani, kétszer mondani
Toby
Orbán-tv: "- várható időjárás a hétre, lesz eső, hó, jég ja és az előzetes terveknek megfelelően nem is nyert a fideszes jelölt a...na, hogyishíjják...na...Vesszenprém, vagy Veszprémben, de mint tudjuk, ott nem is akart a fidesz nyerni ! A miniszterelnökúr - Allah növessze hosszúra szakállát - is megmondta anno a nem volt taggyűlésen, hogy: " ne mi nyerjük a legtöbbet ! "
mate03
@nezelodo: Bástya elvtárs is a szerénységére volt büszke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.